Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2012. Július 15. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Csabai Mérleg

Kormos Mihály marad a röplabdások szakmai igazgatója

Kormos Mihály marad a röplabdások szakmai igazgatója

Hivatalossá vált, amire már korábban is számítani lehetett, Kormos Mihály szakmai igazgató felel a felnőtt csapat felkészítéséért a 2012/2013-as szezonban is.

Vezetésével a tavalyi szezonban eddigi legjobb eredményét elérve jutott be a csapat a magyar bajnokság elődöntőjébe.

„Nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy a következő szezonban is én vezessem-e a BRSE felnőtt csapatát, hiszen tavaly egy évben állapodtunk meg az elnök úrral. Megtisztelő és gyönyörű feladat, de hihetetlen energiákat emészt fel, hogy az ember a legjobbat nyújtsa.
Igazából két ok volt, mely miatt az igen győzött. Egyik a felnőtt csapatunk játékosainak ragaszkodása, akik már a bajnokság vége óta többször is hívtak, írtak, hogy ők is azt szeretnék, ha maradnék.
A másik, mikor néztem az ír labdarúgó-válogatott spanyolok elleni mérkőzését. Már 3 góllal vezettek Xaviék, de szurkolók ott és akkor félelmetesek voltak, hogy ilyen helyzetben is mennyire szeretik kedvenceiket. Nekem a BSE elleni utolsó mérkőzésünk jutott eszembe. Kikaptunk 3-0-ra, de a bennünket elkísért közel 100 szurkoló úgy ünnepelte lányainkat, mintha a mi nyakunkba akasztották volna az érmet. Akkor értettem meg, hogy van még feladatom ezzel a gárdával, és van tartozásom a szurkolók felé.” – mondta Kormos Mihály
Baran Ádám az egyesület elnöke a szerződéshosszabbításon kívül két fiatal játékos felnőtt kerethez való csatlakozását jelentette be.
Gerendeli Dóra, a mindössze 15 éves, saját nevelésű irányító, aki már a két évvel idősebbeknél is bemutatkozott a nemzeti csapatban, valamint a 17 esztendős Pap Dorottya, aki szintén utánpótlás válogatott center.
Mindkét játékos többszörös korosztályos bajnok és koruknál jóval fejlettebb fizikai és technikai képességekkel rendelkeznek.
„A Nagy Attila vezette békéscsabai utánpótlás nevelést méltán emlegetik az ország legjobbjai között. Íme egy újabb bizonyíték erre, hiszen két tehetséges fiatallal erősödött a felnőtt csapat kerete. Reméljük, mindkét játékos hosszú távon sok örömet szerez majd a csabai szurkolóknak.” – zárta szavait a klubvezető.



Címkék: röplabda, Sport, szurkolók

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:45, hétfő | Belföld

Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán

A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat

2024. Május 13. 15:43, hétfő | Belföld

Pénzbüntetésre ítélték Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben

Hatszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi önkormányzati képviselőt az úgynevezett ördög ügyvédje-perben.

2024. Május 13. 15:41, hétfő | Életmód

Bizonyos elektromos rollerekre is biztosítást kell kötni hamarosan

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfői közleményében.

2024. Május 13. 15:40, hétfő | Belföld

Gyopáros Alpár: pályázni lehet falusi utcák, járdák, hidak, kerékpárutak felújítására

Önkormányzati tulajdonban lévő utcák, járdák, hidak és kerékpárutak felújítására pályázhatnak az ötezer lakosúnál kisebb települések a Magyar falu programban