Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Május 16. 14:00, szerda | Helyi
Forrás: Csabai Mérleg

Közeleg a határidő

Közeleg a határidő

Rendkívüli, meghosszabbított ügyfélfogadási időben áll az ügyfelek rendelkezésére Magyar Posta, és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) központi ügyfélszolgálatain a személyi jövedelemadó bevallás beadásának ...

Rendkívüli, meghosszabbított ügyfélfogadási időben áll az ügyfelek rendelkezésére Magyar Posta, és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) központi ügyfélszolgálatain a személyi jövedelemadó bevallás beadásának megkönnyítése érdekében - közölte az adóhivatal és a Magyar Posta kedden.

A posta közleménye szerint május 21-én, a bevallások feladási határidején a normál rendtől eltérő nyitva tartással várja az ügyfeleket. Így a Nyugati és a Keleti pályaudvarnál lévő posta éjfélig, a Mammut bevásárlóközpontban működő pedig 21 óráig lesz nyitva. A Budapest Fogarasi úti Tesco posta az általános nyitva tartási rendje szerint 00:00-24:00 óráig áll az ügyfelek rendelkezésére.

A posta közleménye szerint vidéken is fontos, hogy valamennyi megyeszékhelyen legalább egy posta 20.00 óráig nyitva legyen. Amennyiben a megyeszékhelyen nincs az általános nyitva tartás szerint 20.00 óráig (vagy tovább) üzemelő posta, illetve ahol az igénybevétel indokolja, ott a megyeszékhelyi 1-es posta hosszabbított nyitva tartással várja az ügyfeleket.

A posták a forgalmat folyamatosan figyelemmel kísérik, szükség esetén szolgálat átszervezéssel látják el a jelentkező forgalmat. Amennyiben kell, a szolgálatokat megerősítik, a beültetett munkahelyek számát növelik, munkaerő átcsoportosítást hajtanak végre - teszik hozzá.

Az adóhivatal közleményében azt írta, a megyei adóigazgatóságok központi ügyfélszolgálatai május 17-én (csütörtökön) és május 18-án (pénteken) 8.00-18.00 óráig tartanak nyitva.

Ezen túl a 06-40/42-42-42 kékszámon hívható Általános Tájékoztató Contact Center (TCC) munkatársai május 14-én, 15-én, 16-án, 17-én, 18-án 8.00-18.00 óráig és május 21-én 8.30-20.00 óráig fogadják az ügyfelektől érkező hívásokat - írta a NAV.
gkv egr

Forrás: MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: