Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Július 05. 07:25, szerda | Belföld
Forrás: mti

Közép-Európa legnagyobb Alfa Romeo-találkozóját rendezik Zánkán

Közép-Európa legnagyobb Alfa Romeo-találkozóját rendezik Zánkán

Közép-Európa legnagyobb Alfa Romeo-márkatalálkozóját tartják szombaton Zánkán, az AlfaCity elnevezésű rendezvényre több mint 1200 Alfa Romeót várnak, és bemutatják az olasz gyártó első szabadidőautóját, a Stelviót is

- közölték a szervezők az MTI-vel. A www.alfaamore.hu internetes közösség által szervezett fesztivált tizenegyedik alkalommal rendezik meg. Az elmúlt években rendre 800 fölötti autó és mintegy 3-4 ezer ember fordult meg AlfaCityben, idén a szervezők arra számítanak, hogy a tavalyihoz hasonlóan, több mint ezer Alfa Romeo érkezik Zánkára, az Erzsébet-táborba.

A rendezvényre minden évben több mint száz autó külföldről érkezik, idén is több alfást várnak Olaszországból, Horvátországból, Szlovákiából, Szerbiából és Romániából, de Lengyelországból és Csehországból is jelezték részvételüket.

A programok között a Stelvio bemutatója mellett oldtimer és youngtimer kiállítás, sportversenyek, sárkányhajózás és szimulátor verseny szerepel, majd kora este a Hősök zenekar ad koncertet.

Az Alfa Amore 2004 áprilisában indult el azzal a céllal, hogy összefogja a magyar Alfa Romeo-tulajdonosokat, de közlésük szerint feladatuknak tekintik az idén 107. születésnapját ünneplő márka hagyományának ápolását, hírnevének továbbvitelét is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő