Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Szeptember 22. 12:00, szombat | Helyi
Forrás: Csabai Mérleg

Középen lezárták az Árpád és a Derkovits sort

Középen lezárták az Árpád és a Derkovits sort

A térkőburkolat építése is kezdődik, emiatt valamennyi idecsatlakozó utca zsákutca.

A már megszokott ideiglenes forgalom elterelések mellett újabb korlátozásokkal kell számolni Békéscsaba belvárosában. A Derkovits soron, az Árpád soron és a József Attila utcában aszfaltozási munkák kezdődtek szeptember 20-án. Az útépítés miatt az érintett útszakaszt az aszfaltozások idejére teljesen lezárták.

Az aszfaltozástól függetlenül kezdődik a térkőburkolat építése a Derkovits soron és az Árpád soron, a Deák utcai gyalogoshíd mindkét oldalán. Emiatt valamennyi idecsatlakozó útszakasz zsákutca lesz (a Derkovits sor a Széchenyi és a Bánszki utca felől, az Árpád sor a Gyulai út és a Bajza utca felől, a József Attila utca a Szabadság tér felől, a Deák utca a Dr. Becsey Oszkár utca felől).

Ez az ideiglenes forgalmi rend a térkő burkolat elkészülte után is életben marad az aszfaltozások befejezéséig.

Módosult a Kossuth téri jelzőlámpa beállítása, a Gyulai út felől érkezők a külső sávból nemcsak jobbra, hanem balra is kanyarodhatnak. Ezért Széchenyi utcában várhatóan torlódással kell számolni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben