Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2012. Január 18. 14:00, szerda | Helyi
Forrás: Békéscsaba Megyei Jogú Város

Közlemény

Közlemény

Dr. Szvercsák Szilvia Békéscsaba Megyei Jogú Város Jegyzőjének közleménye a „Belváros revitalizációja” projekt kivitelezési munkálatai miatt várható korlátozásokkal és a házasságkötésekkel kapcsolatban.

Békéscsaba Megyei Jogú Városban a „Belváros revitalizációja” projekt keretében 2012. július hónapjától kezdődnek azok a kivitelezési munkálatok, amelyek eredményeként a belváros megújul. A kivitelezési munkák ideje alatt néhány ingatlan csak átmeneti korlátozásokkal közelíthető meg.


A házasságkötésekkel kapcsolatban ezúton hívjuk fel a lakosság figyelmét arra, hogy Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala díszterme és kisterme változatlanul a házasulók rendelkezésére áll, a díszudvar ugyanakkor a kivitelezés időtartama alatt ebből a célból nem vehető igénybe. Lehetőség van ugyanakkor külső helyszínen történő házasságkötések engedélyezésére (az erre vonatkozó helyi rendeletben szabályozott díjtételekkel).


Az egyes házasságkötések időpontjának és időtartamának egyeztetése változatlan eljárási rend mellett történik.


Békéscsaba, 2012. január 16.

Dr. Szvercsák Szilvia
jegyző sk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén