Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2012. Szeptember 26. 08:00, szerda | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Közúti veszélyeztetés

Közúti veszélyeztetés

Közúti veszélyeztetés - tanúk jelentkezését várja a rendőrség.

Gyula határában tartóztattak fel a rendőrök ma (2012. szeptember 25-én) hajnalban egy autóst, aki az eddigi információk szerint többeket is veszélybe sodort a 47-es és a 44-es számú főúton. Nagy sebességgel közlekedett, sok helyen az úttest jobb és bal széle között kanyargott. Több járművezetőnek le kellett húzódnia azért, hogy a vele való ütközést elkerüljék. A rendőri jelzésekre nem állt meg, így hajnali fél 5 körül Gyula határában három autóval vették körbe és kényszerítették megállásra a nőt. Azt még vizsgálják, hogy fogyasztott-e alkoholt, vagy kábítószert, illetve a járművezetéshez megfelelő egészségi állapotban van-e. A rendőrség közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást. Kérik, hogy aki hajnali fél 4 illetve fél 5 között a 44-es vagy a 47-es számú főúton közlekedett és le kellett húzódnia azért, mert a szürke színű német rendszámúOpel Combovezetője áttért a menetiránya szerinti baloldalra, jelentkezzen a rendőrség 107-es segélyhívó számán.

BÉKÉS MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt