Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2012. Március 27. 15:00, kedd | Helyi
Forrás: Békéscsaba Megyei Jogú Város

Lakossági fórum a belváros rehabilitációról

Lakossági fórum a belváros rehabilitációról

Lakossági fórum keretében a Békéscsabai Városfejlesztés Kft. tájékoztatást tart a ”Békéscsaba belváros rehabilitáció I. ütem” projekttel kapcsolatban.

A rendezvény időpontja: 2012. április 02. (hétfő), 16.00 órától 18.00 óráig, helye: a Polgármesteri Hivatal Díszterme (érkezési sorrendben 170 főig).


A fórum keretén belül informálják a megjelenteket a projekt aktuális megvalósítási fázisáról,és a tervezett ütemezésről. Az utak, közterületek és kapcsolódó közművek rekonstrukciós munkáinak kivitelezője ismerteti az első kivitelezési szakasz ideiglenes forgalomszabályozási tervét, a kivitelezés különböző időszakában várható forgalomkorlátozásokat.


A városi főépítész és a tervező tájékoztatást ad a kiviteli tervről. A Polgármesteri Hivatal munkatársai további információval szolgálnak majd kapcsolódó beruházásokról, egyéb belváros rehabilitációval összefüggő területről.
A fórumon fel nem tett kérdéseket távozáskor begyűjtik és a szervezők később írásban válaszolnak rájuk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.

2024. Május 09. 09:39, csütörtök | Belföld

Orbán Viktor fogadta az állami látogatásra Magyarországra érkező kínai államfőt

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó szerda este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogadta Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát

2024. Május 09. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán elnök: Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal

Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal, és a kétoldalú együttműködés fejlesztésében a kereskedelem, az energia és a logisztika területén