Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Május 23. 16:52, péntek | Belföld
Forrás: MTI

Lefejelt egy lányt a BKV egyik buszvezetője

Lefejelt egy lányt a BKV egyik buszvezetője

Lefejelt egy 14 év körüli lányt a BKV egyik buszvezetője, a közlekedési társaság elbocsátotta a sofőrt - írta pénteken a BKV-figyelő blog pénteken.

Beszámolójuk szerint az eset május 8-án késő délután történt a XXIII. kerületi Újtelep út és Szentlászló utca sarkán lévő buszmegállóban. Amikor a lányokból álló csoport a 123A buszról leszállt, a busz vezetője utánuk ment, és a lánycsapat egyik tagját a megállóban lefejelte, a lány orra eltörött.
A BKV az MTI megkeresésére közölte: néhány, a buszon utazó lány hangoskodott a járművön, a vezető a leszállási szándékuk ellenére egy megállóval továbbvitte őket, akik emiatt szóváltásba keveredtek a járművezetővel. Az eset végül tettlegességig fajult.
Hangsúlyozták, hogy a járművezetőik akkor sem veszíthetik el türelmüket, ha az utas, vagy utasok viselkedésükkel nem tesznek eleget az utazási feltételeknek. Bár szigorúan szűrik azt, hogy kiket vesznek fel és kommunikációs tréninget is kapnak, előfordulhatnak olyan esetek, amikor "nem kellő körültekintéssel végzik munkájukat" - olvasható a BKV reagálásában.
A BKV a történtek után a sofőr munkaviszonyát megszüntette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.