Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Július 10. 16:00, kedd | Helyi
Forrás: Csabai Mérleg

Lehoczki Katalin lett az Árpád királynője – galéria

Lehoczki Katalin lett az Árpád királynője – galéria

A vasárnap megrendezett, 2012-es Árpád Fürdő Szépe szépségversenyt Lehoczki Katalin nyerte meg; míg Mitykó Amanda az első, Debreczeni Brigitta a második udvarhölgy lett.


Szigorú szemüket... (kattints a képre - belépsz a galériába!)

– Már megint nincs rajtuk szám!
– Nincs rajtuk a szád?

Eme sziporkázó párbeszéd a szépségverseny (a verseny anyaprogramja a Lubickoljunk együtt! volt) zsűri soraiban hangzott el. Seregi Zoltán színházi (t)rendező félfelháborodását Józsa Mihály művészeti titkár hűtötte le.

S bizonyára mindezt, a légvonalban kilenc kilométerre, a mikrofonjába kapaszkodó Horváth Szabolcs műsorvezető is meghallhatta, hiszen azon nyomban verbálisan jelezte a T. bíráló bizottságnak, hogy nem koreográfusi bajról van szó, hanem az izgalmak fokozásáról – amiben, lévén szépségversenyen voltunk nem volt hiány.

A nyolc csodaszép leányzó először utcai, majd fürdőruhás, végül estélyiben lépett a nemcsak a tikkadt meleg miatt nagyokat nyelő nagyérdemű elé. A pergő blokkok közti homogéniát a Fitdance Center táncosai színezték ki. Majd a Herczeg Tamás tanácsnok által vezetett eklektikus zsűri bizony nem volt könnyű helyzetben, s noha csak nyolc induló volt, azonban nekik nem volt nyóc.

Az idei Árpád Fürdő Szépe győztese Lehoczki Katalin, az első udvarhölgy Mitykó Amanda és a második Debreczeni Brigitta lett.


Királynői magány

„Ilyen nyugodt még sosem voltam – meséli Frankó Attila, a rendezvény szervezője –, mivel a zsűriben egy kiváló közgazdász szakember számolta össze a pontokat. Azon felül úgy gondolom, Molnár Sándor koreográfus kiváló munkát végzett, és minden túlzás nélkül kijelenthetem: világszínvonalú szépségversenyt hoztunk a fürdőbe.”

Sukkmarci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.