Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Március 19. 07:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Leszbikus kalandjairól mesélt az X-akták sztárja

Leszbikus kalandjairól mesélt az X-akták sztárja

Gillian Anderson bevallotta, hogy fiatalabb korában több nővel is folytatott viszonyt. A 43 éves színésznő azt mondja: közben végig érezte, hogy a fiúk is érdeklik.

Nőkkel is volt viszonya az X-akták Scully ügynökeként ismert Gillian Andersonnak. A 43 éves színésznőről eddig nem lehetett tudni, hogy saját neméhez is vonzódik, egy friss interjúban azonban elárulta, hogy többször is volt együtt lányokkal fiatalabb korában, sőt az egyikükkel hosszabb távú kapcsolatot is kezdett. A sztár azt mondja, azért várt eddig a vallomással, mert most lett "elég idős hozzá", hogy beszéljen a dologról.

"Középiskolás koromban sokáig kapcsolatban éltem egy másik lánnyal - nyilatkozta Anderson. - Azon gondolkozom mostanában, hogy vajon mi lett volna, ha arra jutok akkoriban, hogy száz százalékosan a saját nememhez vonzódom. Vajon én is szégyenkezni kezdtem volna, és úgy megváltozott volna ettől az életem, mint sok fiatalnak, akik hasonló helyzetbe kerülnek? Könnyen lehet, hogy én azért viseltem jól a dolgot, mert közben végig éreztem, hogy a fiúk is érdekelnek."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára