Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2020. Május 26. 06:16, kedd | Kék hírek
Forrás: mti/illusztráció: police.hu

Letartóztatta a bíróság az apját életveszélyesen megsebesítő férfit

Letartóztatta a bíróság az apját életveszélyesen megsebesítő férfit

Letartóztatta a Nyíregyházi Járásbíróság azt a férfit, aki társával együtt bántalmazta és fejbe szúrta az apját - közölte a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.

Resán Dalma közleményében azt írta, a megalapozott gyanú szerint a férfi péntek este ittasan szóváltásba keveredett apjával nyíregyházi lakásában, ököllel többször megütötte, a bántalmazástól földre esett idős férfi kezeit és lábait társa segítségével összekötözte, majd egy késsel fejbe szúrta.

Az életveszélyesen megsérült férfira rázárták a szoba ajtaját és elmentek a lakásból. A két férfi külföldre akart szökni, a rendőrök a Keleti pályaudvaron fogták el őket - ismertette a részleteket a sajtószóvivő.

A járásbíróság az emberölés kísérletével gyanúsított férfiak letartóztatását egy hónapra rendelte el. A bíróság döntését egyikük és az ügyész tudomásul vette, a védők és a másik gyanúsított fellebbezést jelentett be, így a végzés nem végleges.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.