Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Március 09. 14:00, péntek | Helyi
Forrás: Csabai Mérleg

Like fotópályázat diákoknak

Like fotópályázat diákoknak

Április 5-én ismét LIKE (Lézengő Ifjúság Kulturális Eseménye) a békéscsabai Korzó téren! Ehhez kapcsolódóan fotópályázatot hirdetnek 12-25 év közötti diákoknak, amelyre maximum öt saját készítésű fotót kell beküldeni.

A szervezők kérik, hogy a fotók témája kapcsolódjon a városhoz, az épített vagy természeti környezethez. A beérkezett képekből előzsűrizés után a legjobbakat állítják ki április ötödikén a Korzó téren, délután kettő órától. A díjazottak tárgyjutalmat kapnak, az eredményről e-mailben értesítik a pályázókat. A kiállított és díjazott fotókat likolhatják majd az érdeklődők a bekes.schooltourmix.hu oldalon is. A zsűri tagjai: Fazekas Lili, Békéscsabai Dök, Koszecz Anna diákfotós és Boldog Gusztáv fotográfus.
A fotókat a likefenykep@gmail.com e-mail címre kell beküldeni legkésőbb március 28-án éjfélig. A szervezők kérik, hogy az e-mail tárgy rovatába a teljes nevüket írják a pályázók, a levélben pedig adják meg nevüket, életkorukat és iskolájuk nevét. A fotó címe a csatolmány neve legyen.
További információ a fenti e-mail címen kérhető.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.