Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Augusztus 30. 07:33, kedd | Kék hírek
Forrás: OrientPress

Álrendőr és kamu autó figyel az utakon

Álrendőr és kamu autó figyel az utakon

Jász-Nagykun-Szolnok megyében a halálos balesetek jelentős része 4-es főút és a 32-es főúton következik be.

A tragédiák megelőzésére most új eszközöket állított hadrendbe a megyei rendőr-főkapitányság baleset-megelőzési bizottsága. Pléh rendőr és autómakett is figyel az utakon.

A valódiak élethű másaként pléh rendőrök, illetve rendőrautók álltak szolgálatba a 4-es főúton Szajol külterületén, illetve Fegyvernek belterületén, a 32-esen pedig Jászalsószentgyörgy és Pusztamonostor belterületén.

Dávid Mónika rendőr százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság baleset-megelőzési bizottságának titkára a közrádiónak elmondta, a rendkívül jó minőségű, méretazonos alakokat folyamatosan mozgatják majd, így senki nem tudhatja majd, hol áll az igazi, hol az acéllemezből készült, fényvisszaverővel is ellátott rendőr, illetve autó.

Pusztamonostor most egy autómakettet kapott, és a polgármester a közrádióban azt mondta, bizony, lelassítanak az autók a „rendőrautó” láttán.

OrientPress Hírügynökség

Címkék: rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.