Városlista
2020. július 5, vasárnap - Sarolta, Emese

Hírek

2011. Október 02. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Magyarország egyetlen férfiszopránja révbe ért

Magyarország egyetlen férfiszopránja révbe ért

A két évvel ezelőtti Csillag születik énekese, Vásáry André továbbra is énekel operát és úgynevezett crossovert, de nyit az igényes pop felé is. Magánélete is szerencsés fordulatot vett: megtalálta az igazit.

- Nagy szerencsém van, mert megtaláltam a társamat, aki emberileg, szakmailag is mellettem áll. Támogat, velem érez és velem utazik képletesen és a valóságban is! - mondja André, aki folyamatosan képezi a hangját, jár énektanárhoz.

Nagyon keveseknek adatik, meg, hogy férfi létére szopránt énekelhessen. Ezért fáj neki egy bizonyos kritika, amit a neten olvasott, és szerinte szakmailag teljesen megalapozatlan volt, tele tárgyi tévedésekkel.

- Nagyjából annyit ért a zenéhez ez az álnéven publikáló szerző, mint az az ember a főzéshez, aki legfeljebb egy rántottát képes összeütni. Bírom a kritikát, ha építő, de az efféle igazságtalan bántás nagyon fáj. Nem hiszem, hogy szerződést ajánlott volna a bécsi Staatsoper, ha igaza lenne a cikk írójának. A bostoni ösztöndíjat sem kaptam volna meg, ha mások nem találják meg bennem azt, amit a kritikus hiányol.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 03. 05:00, péntek | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Sipos Péter - VIDEÓ

Sipos Peti az Irigy Hónaljmirigy tagja elmeséli nekünk, hogy miért nem focirajongó és miért kapta a Hagyó Péter nevet lábteniszezés közben.

2020. Július 02. 11:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Dobrády Ákos - VIDEÓ

A műsorban Dobrády Ákosról kiderül, hogy milyen sporthoz volt tehetsége, és mivel tartja magát karban napjainkban.

2020. Július 02. 07:13, csütörtök | Bulvár

Kocka alakú görögdinnyét termesztenek Hódmezővásárhelyen

Pap Róbert dinnyetermesztő kísérleti céllal termesztett, dobókocka-alakú dinnyét dob fel a Hódmezővásárhely határában lévő földjén 2020. július 1-jén.

2020. Július 02. 05:00, csütörtök | Bulvár

Andonik 4s vendége Axel (Kerozin) - VIDEÓ

Axel a Kerozin együttes oszlopos tagjával a "fordított életről" beszélgettünk. Milyen az, amikor valaki éjjel dolgozik és nappal alszik vagy hétköznap helyett hétvégén megy be a munkahelyére?