Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2012. Május 24. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infobekescsaba.hu

Magyarország legkedvezőbb fesztiválárai a LIKEFEST -en.

Magyarország legkedvezőbb fesztiválárai a LIKEFEST -en.

Pusztaottlakán a vidék fesztiváljaként idén először rendezik meg a LikeFest-et.

A program ötletgazdája Simonka György, a térség képviselője válaszolt portálunk kérdéseire.
- Mit foglal magába a program, és honnan jött az elnevezése?
- A LikeFest névvel arra szeretnénk utalni, hogy alapvetően a Facebook közössége számára szervezünk egy rajongói fesztivált. A programunk pedig pont olyan sokszínű, mint a Facebook lájkoló közössége. Rendkívül színes zenei kínálattal készülünk a fesztivál közönsége számára. Már most biztos, hogy öt napon keresztül, három nagyszínpadon, több mint 100 fellépő szórakoztatja a LikeFest látogatóit. A zenei fesztivál azonban csak egy szegmense a kínálatunknak, hiszen itt szervezzük a kontinensen először a Skót Felföldi Játékok Világbajnoki döntőjét, de a programunkban kiemelt szerepet kap a gasztronómia is, egy egyedi Guinness-rekorddal összekötve, valamint lesznek gyermekprogramok és a LikeFest ad otthont a Miss Alpok Adria szépségverseny megyei döntőjének is. A hagyományos elemeket, mint például az autocross-versenyt is megtartjuk természetesen.


- Első hallásra is bőségesnek tűnik a fesztivál programja, de milyen jegyárakkal számolhatnak az érdeklődők?
- Még nem zártuk le a program fejlesztését, bővítését, így nincsenek végleges áraink. Természetesen gazdasági számításokat folyamatosan végzünk, célunk, hogy Magyarország legkedvezőbb fesztiválárait alakítsuk ki. Egyelőre azt tudom mondani, hogy a heti bérletek ára nem fogja elérni a tízezres nagyságrendet. Mielőtt azonban megkezdjük a jegyárusítást, érdemes folyamatosan nyomon követni weboldalunkat (www.likefest.hu) és Facebook oldalunkat www.facebook.com/fesztival.likefest, ahol napi 5 VIP fesztiválbérletet sorsolunk ki. Erre a linkre kattintva bárki részt vehet a játékban: http://www.facebook.com/fesztival.likefest/app_240373459388639).


- Ha már pénzről esett szó, térjünk ki a karitatív célokra is, hiszen a LikeFest elődjeként megrendezett Tepertőfesztiválok hagyományosan adományozással párosultak. Erre idén is készülnek?
- Ezt a hagyományunkat mindenképpen szeretnénk megőrizni. Terveim szerint a LikeFest bevételének összes hasznát karitatív célokra fordítjuk idén. A fesztivál stábja dolgozik egy olyan koncepción, amely lehetőséget ad arra, hogy széles körben pályázzanak a civil szervezetek a fesztiválozók jóvoltából összegyűlő adományokra. Erről a vonatkozásról azonban kicsit később részletesen is be tudok majd számolni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 20:58, péntek | Külföld

Ukrajnai háború - Orosz védelmi minisztérium: 12 harkivi települést foglalt el a héten az orosz hadsereg

Tizenkét települést fogalt el a harkivi és egyet a donyecki régióban Ukrajnában a héten az orosz hadsereg - közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium.

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.

2024. Május 17. 18:41, péntek | Belföld

GVH: számos ponton módosít a Viber hatósági eljárás miatt

Számos ponton módosít a Viber internetalapú üzenetküldő szolgáltatás a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának köszönhetően - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel