Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Február 21. 07:35, csütörtök | Kék hírek
Forrás: police.hu

Maszkban raboltak ki egy régiségkereskedőt

Maszkban raboltak ki egy régiségkereskedőt

Elfogták a zuglói nyomozók azt a két férfit és társukat, akik hagyatéki eladás ürügyén találkoztak a kereskedővel, majd kirabolták.

A 23 éves budapesti R-né R. Cintia február 16-án délelőtt felhívott egy budapesti régiségkereskedőt, és hagyatéki eladás ürügyén találkozót beszéltek meg Zuglóban.
Aznap délután a nő két társa, a 23 éves budapesti Sz. Julien és a 25 éves szintén budapesti P. Olivér a találkozón arcukat fekete maszkkal eltakarva jelentek meg, majd Sz. Julien megütötte a sértettet és a nála lévő pénz átadására szólította fel. A férfi a bántalmazás és a fenyegetés hatására több mint félmillió forint készpénzt adott át az elkövetőknek. A két férfit egy – elöl rendszám nélküli, hátul egy kartonlappal eltakart rendszámú – autóval várta a nő, majd együtt elhajtottak a helyszínről.

A zuglói nyomozók a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésénél használt autót és az elkövetőket. A rendőrök 2019. február 19-én reggel Budapest XIV. kerületében, a Tábornok utcában elfogták R-né R. Cintiát és társát, Sz. Julient. A nyomozók a férfi kőbányai lakásában megtalálták az elvitt pénz egy részét. Arendőrök még aznap a harmadik elkövetőt, P. Olivért is elfogták a Bosnyák téren.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói az elkövetőket rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd a két férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.