Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Augusztus 10. 21:24, péntek | Kék hírek
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Megloptak egy nőt Békéscsabán - a rendőrség keresi az elkövetőt

Megloptak egy nőt Békéscsabán - a rendőrség keresi az elkövetőt

Rendőrségi hírek Békés megyéből, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.


Megloptak egy nőt Békéscsabán - a rendőrség keresi az elkövetőt

Megloptak egy nőt 2012.08.10.-én, délelőtt 9 óra körül Békéscsabán. Az eset a Kazinczy utcában történt. A hölgy a 14-es szám előtt letámasztotta kerékpárját, és a kerékpár kosarában lévő táskájából szerette volna kivenni a kulcsait, amikor egy ismeretlen motoros mellé hajtott. A motoron fekete bőrdzsekiben és sötét színű plexivel ellátott fekete sisakban ülő férfi megragadta a táskát, kirántotta a hölgy kezéből és elhajtott vele a Kazinczy utca irányába. A Békéscsabai Rendőrkapitányság nagy erőkkel keresi a fekete színű segédmotorral közlekedő férfit. Egyben kérik, hogy aki a történtekkel kapcsolatosan, illetve a motorosról bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést a kapitányság bűnügyi osztályán személyesen, vagy telefonon (telefonszámok: 107, 66/ 523-700).

--------------------------------------------------


Volán mögül a rácsok mögé - nem először vezetett engedély nélkül a dévaványai férfi (Szarvasi Rendőrkapitányság)

Elzárásra ítélte a bíróság azt a dévaványai férfit, akit legutóbb augusztus 5-én kaptak engedély nélküli járművezetésen a rendőrök. Éjjel 1 órakor Dévaványán, az Árpád utcában állították le, majd igazoltatták. Vezetői engedélye sohasem volt, ennek ellenére már nem először ült a volán mögé. A Szarvasi Rendőrkapitányság egy korábbi eset miatt idén július 4-étől egy évre tiltotta el a járművezetéstől, tehát 2013. július 4-ig le sem vizsgázhatott volna. Miután augusztus 5-én újra vezetett, a kapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és ügyét gyorsított eljárásban dolgozták fel. A Szarvasi Városi Bíróság 10 nap elzárásra ítélte, melynek letöltését azonnal meg kellett kezdenie, tehát a férfit a bíróságról Gyulára, a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

--------------------------------------------------

Tűz Gádoroson - családi konfliktus állhat a gyújtogatás hátterében (Orosházi Rendőrkapitányság)

Az Orosházi Rendőrkapitányságra ma hajnalban egy gádorosi lakástűzről érkezett bejelentés. A helyszíni szemle során rögzített adatok szándékos gyújtogatásra utaltak, mely mögött egy hosszabb ideje fennálló családi konfliktus állhat. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit elfogták, az Orosházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette. A tűzben senki sem sérült meg, a lakásban ruhaneműk égtek el. A kár értékének megállapítása még folyamatban van.

Vargáné Szombati Andrea r. fhdgy.
sajtószóvivő
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.