Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Augusztus 18. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Megszűnik a Fábry Show?

Megszűnik a Fábry Show?

Tizenhárom évnyi fennállása után a megszokott formájában megszűnik a Fábry Show - írja a Bors.

Fábry Sándor nagysikerű showműsora még 1998-ban rajtolt az MTV1-en, majd ezt követően a produkció átköltözött az RTL Klubhoz. A műsor hamar népszerű lett a kereskedelmi csatornának köszönhetően, így 2000-ben majdnem kétmillió nézője volt Fábry Sándor show-jának. Csakhogy a nézettség igencsak megcsappant az utóbbi időben, ezért a csatorna úgy döntött, jelenleg formájában nem sugározza tovább a Fábry Show-t. Egy neve elhallgatását kérő stábtag a napilapnak elmondta, múlt hét pénteken kapták meg azt az e-mailt, amelyben szinte az egész stáb munkáját megköszönték, illetve elbocsátásukról tájékoztatták az érintetteket. Szinte az egész gárdától megvált a produkciót gyártó cég. A neve elhallgatását kérő egykori stábtag a napilapnak azt is elmondta, jelenlegi formájában a műsor nem működik tovább, s októbertől hatalmas átszervezés várható a Fábry Show struktúrájában.

A hírt Kolosi Péter is megerősítette, ám hozzátette, a Fábry Show nem fog teljesen megszűnni, csupán átalakul majd a produkció. Hasonlóan nyilatkozott az üggyel kapcsolatban a műsor producere, Kovács Kristóf is, aki hozzátette, mindenképp Fábry-ra fogják építeni az ősztől újra rajtoló showműsort, ám még sok a bizonytalanság afelől, hogyan, és milyen formában láthatják majd a nézők a produkciót.

Címkék: fábry

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára