Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2012. Július 13. 12:00, péntek | Helyi
Forrás: Csabai Mérleg

Megújult a belvárosi lottózó

Megújult a belvárosi lottózó

Teljes egészében új formát öltve várja csütörtök délelőttől az Andrássy út 29-33. szám alatt található lottózó a játékosokat.

Szellősebb, világosabb helyen próbálhatják ki szerencséjüket a játékosok (Fotó: Such Tamás)

Az üzlet az elsőként átalakított lottózók egyike, amely a Szerencsejáték Zrt. új arculatát tükrözi.

- A Szerencsejáték Zrt. olyan vonzó közösségi teret igyekezett kialakítani, ahová szívesen betérnek játszani fiatalok és idősek egyaránt A lottózó átlátható, a szín- és formavilága letisztult, minden tekintetben a könnyedség és játékosság benyomását kelti – tudtuk meg Jánoska Andreától, a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs osztályvezetőjétől a megnyitó utáni percekben.
–. Mindössze hatféle színt alkalmazunk: a zöld, a sárga és a szürke két-kétféle árnyalatát. A színes bútorok és karakteres megjelenésű információs táblák építészeti hátterét a világos és sötétszürke kőporcelán padló, valamint fehér falak és mennyezet szolgáltatják. Játékra hívnak a padlózatot és a falakat díszítő piktogramok is. Alapvető követelmény minden értékesítőhelynél, hogy az üvegportálok és a világítótestek révén betöltse a fény az ügyfélteret. A kirakatokban a mindenkori várható főnyereményre és az aktuális akciókra hívjuk fel a figyelmet, vagy új termékekről, sorsjegyekről tájékoztatjuk a játékosokat – sorolta Jánoska Andrea, aki hozzá tette: idén még hozzávetőleg tíz értékesítőhely új megújítását tervezik.

Mint megtudtuk, az Andrássy úti lottózóban már 1973 óta várják a játékosokat. Az eltelt évek, évtizedek alatt nem csak a játékosok, de a kedvelt játékok köre is kialakult. A fiatal felnőttek körében a Tippmix a nagy kedvenc, az idősebbek körében az Ötöslottó a favorit.
- Sorsjegyek közül a Bukszát kedvelik leginkább a játékosok, és ehhez a játékhoz fűződik az itt dolgozók egyik legkedvesebb emléke is: A lottózóban jelentkeztek ugyanis a Buksza egyik 50 milliós főnyereményéért. A legnagyobb meglepetésben valószínűleg egy hölgy játékosnak volt része az üzletben, akinek a terminálkezelő hívta fel a figyelmét arra, hogy a beváltani kívánt Luxor nyereménye körülbelül 50 millió (!) – a telitalálatot ugyanis határszámon belül érte el. 2012 első felében közel 50 millió forint értékű nyereményt fizettek ki a játékosoknak az Andrássy úti lottózóban – mesélte a kommunikációs osztályvezető.

Gajdács Emese

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt