Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Április 19. 10:41, vasárnap | Helyi
Forrás: Kiss László

Megválasztották a Magyar Pálinka Szépét

Megválasztották a Magyar Pálinka Szépét

Az idei évben a Magyar Pálinka Szépe címet és a győztesnek járó koronát a békéscsabai Kőrözsi Szilvia kapta, míg az udvarhölgyek Kékegyi Szimonetta és Kovács Anikó lettek, a különdíjat pedig egy közönségszavazást követően Petri

2015. április 18-án a Szépet a Színpadra Egyesület és a Neo Divatstúdió szervezésében megrendezett Magyar Pálinka Szépe rendezvényen került fel a korona a legszebb lányra. Az idén rendezvénysorozattá avanzsált eseményre az ország több pontjáról jelentkezett szépségek közül a 10 legszebb hölgy mérhette össze tudását és küllemét a szombati eseményen.

A versenyen az utcai ruha, fürdőruha, elegáns öltözet mellett a lányoknak kommunikációban kellett jeleskedjenek a szakmai zsűrinek, a programokat pedig a Jókai Színház táncművészei a FitDance Center SE táncosaival karöltve szolgáltatták Kerekes Judit vezetésével az igen népes közönségnek.

A fődíjak között szerepelt több belföldi wellness-hétvége, szépségcsomagok, portfólió fotózás és sok más értékes ajándék. A 4 legszebb hölgy ezzel együtt kvalifikálta magát a Miss Alpok Adria Békés Megye Szépe döntőjébe, ahol all-inclusive külföldi út és csúcsmobil mellett a megye legszebb lánya címért szállnak harcba egymással szeptemberben.

A hölgyeknek a koronát és a szalagokat a rendezvény fővédnöke Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat elnöke adta át.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.