Városlista
2020. január 25, szombat - Pál

Hírek

2019. Augusztus 09. 12:28, péntek | PR

Melyik nyelvvizsga felkészítő tanfolyam való nekem?

Melyik nyelvvizsga felkészítő tanfolyam való nekem?

Segítünk eligazodni, ha folytatni akarod a nyelvtanulást, és kitűzted magad elé a bizonyítvány megszerzését. Iskolák, kurzusok, intenzív német vagy angol nyelvtanfolyamok – vegyük sorra a lehetőségeket!

Kezdjük dicsérettel: szuper, hogy nyár közepén nem csak a lazulás, hanem jövőd egyengetése is eszedbe jut! Piros pont jár, amiért a fárasztó tanév után már most a nyelvvizsga felkészítő tanfolyam kiválasztásán töröd a fejed. Ősszel úgyis felbolydul minden, iskolakezdés, tantárgyfelvétel, albérlet, tankönyvek – ha most beiratkozol, és augusztusban már megkezded a nyelvórákat, egy megoldandó feladattal kevesebb lesz később. Mutatjuk, milyen szempontokat célszerű végiggondolnod a döntés előtt.

A vizsga kiválasztása

Magyarországon több vizsgarendszer közül választhatsz, így először is azt kell kitalálnod, milyen papírt szeretnél. Elég az itthon elfogadott, vagy mindenképpen nemzetközi akkreditáció megszerzése a cél? Tervezel külföldön továbbtanulni? Ha igen, a kinézett intézménynek mik a felvételi követelményeik? Magolni szeretnél, vagy kommunikáció-központú oktatásban és vizsgán részt venni?
Tisztázd a terveidet, és dönts okosan! Ha például országon kívül is elfogadott bizonyítványt, a való életben használható tudást keresel, fordulj az Euroexam felé. Itt nem az a cél, hogy minél több grammatikai kivételt bebiflázz, hanem hogy hétköznapi szituációkban helyesen és hatékonyan tudj kommunikálni, meg tudd magad értetni.Az iskolák feltérképezése

Számtalan angol nyelvtanfolyam jön majd veled szembe, ha rákeresel a témára. Egyre több iskola nyílik egyre több településen – ami nagyon jó, de nem árt, ha körültekintően választasz. Keress évek óta működő, a megfelelő engedélyekkel és minősítéssel rendelkező, Euroexam vizsgára felkészítő sulit, ahol már több száz diák tett sikeres vizsgát a kurzusok elvégzése után.
Angol nyelvvizsga felkészítő jó eséllyel minden szinten, minden hónapban indul majd a legtöbb iskolában. Ha azonban német nyelvvizsga felkészítő tanfolyam a cél, jó, ha időben kapcsolsz, nehogy egy-két hónapot várnod kelljen a következő csoport indításáig.

A megfelelő kurzus megtalálása

Euroexam tanfolyam számos formában áll rendelkezésedre: vannak lazább, intenzív és szuper intenzív kurzusok, néhány fős és nagyobb létszámú csapatok, alacsonyabb vagy magasabb óraszámú konstrukciók. Mérd fel, hetente mennyi időd és lehetőséged van tanulásra, gondold végig, szinte osztatlan tanári figyelem vagy éppen a társaság húzóereje motivál jobban, illetve, hogy mikor tervezel nyelvvizsgát tenni. Ha ezek a válaszok megvannak, már csak a tanfolyamok árait kell átböngészned. Csapj le a legjobb, valóban rád szabott lehetőségre, és ugorj neki! Hidd el, megéri!

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 20. 14:28, péntek | PR

Közkívánatra: 2020-ban tovább dübörög az Open Road Fest

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön.

2019. December 12. 14:45, csütörtök | PR

2020-ban ismét Alsóörs ad otthont az Open Road Festnek

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön a Pelso Campingben.

2019. December 06. 10:54, péntek | PR

Egy bikini kell és csobbanhatunk a hó mellett - Budapest téli fürdőélete

A fürdőzés egész évben vonzó tevékenység, de áztatni magunkat egy forró fürdőben mégis komor téli napokon esik a legjobban. Budapest majd tucatnyi termálfürdővel büszkélkedhet.

2019. December 06. 10:52, péntek | PR

Hitel visszafizetés - minél gyorsabban, annál jobb

Vannak pro és kontra érvek a korábbi törlesztési formák mellett, és ezen a téren is mindenki addig nyújtózkodik, ameddig a takarója ér: komoly tőke kell a visszafizetéshez idő előtt.