Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2012. Február 06. 14:00, hétfő | Helyi
Forrás: InfoBékéscsaba.hu

Miért nem sikerült a regisztrálásom?

Miért nem sikerült a regisztrálásom?

Vannak néhányan, akiknek nem sikerül regisztrált felhasználókká válniuk az infobekescsaba.hu weboldalon. Lássuk, mi lehet az oka!?

Fontos!
A regisztrációs lapon a következő szöveg felhívja figyelmünket arra, hogy regisztrációnkat meg kell erősíteni, vagyis aktivizálni kel:
„Regisztráció során e-mail címedre levelet küldünk biztonsági okoból, mely tartalmaz egy aktiváló linket. A linkre történő kattintással aktiválod regisztrációdat, amennyiben ezt nem teszed meg a rendszer automatikusan törölni fog!”


Gyakori hibák:

  • Egyik leggyakoribb hiba az, hogy nem aktivizáljuk a regisztrációnkat, vagyis nem kattintunk rá a megkapott linkre (internetes címre).
  • Több esetben előfordúlt az a hiba, hogy a kedves felhasználó a regisztrálás folyamán megadott egy felhasználó nevet, pl.: Rex_texil . Az aktivizálás után be akart lépni de a felhasználói nevére úgy emlékezett, hogy Rex_textil nevet adta meg. Nyilvánvaló, hogy a két név nem egyezik (a felhasználói névből kimaradt a „t” betű), így nem sikerült a belépés. A felhasználói név megadásánál ügyelni kell a kis és nagybetű használatára, valamint az aláhúzás jelre is.
  • A problémák további része abból is adódhat, hogy a regisztráció során hibás e-mail cím kerül megadásra, ezért az aktiváló e-mail üzenet nem kézbesíthető. Erről a rendszer bennünket (infobekescsaba.hu) is értesít, de sajnos mi sem tudunk nem létező e-mail címre levelet küldeni.
  • Nem, vagy csak nagyon soká érkezik meg az aktiváló linket tartalmazó e-mail? Ez bizony sajnos előfordulhat. Egyes e-mail címek esetén, mint pl. freemail.hu, citromail.hu - lehet, hogy csak órák múlva (tesztjeink során 13 órát is mértünk) érkezik meg a válasz.


Javasoljuk, hogy gmail.com végződésű e-mail címet használjanak, vagy az internet-szolgáltatójuktól kapottat, pl. t-online.hu, enternet.hu, externet.hu, stb. végződésűt. És persze nagyon alaposan nézzék meg, hogy azt helyesen írták-e le a regisztrációs lap kitöltésekor.

De a legfontosabb az, hogy forduljanak hozzánk bátran, ha gondjuk akad akár a regisztrációval, akár az aktiválással vagy az oldal bármilyen működésével kapcsolatban! Készséggel segítünk! A leveleket ide várjuk: info@infobekescsaba.hu


Forrás: a szöveg, és a kép egy része - InfoGyőr -

Címkék: regisztrálás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt