Városlista
2020. január 25, szombat - Pál

Hírek

2019. Május 22. 14:42, szerda | PR

Milyenek a legizgalmasabb tavaszi fehérneműk?

Milyenek a legizgalmasabb tavaszi fehérneműk?

Nemcsak a felsőruházaton vagy a fürdőruhákon, de a fehérneműkön is végigvonulnak a friss trendek. A 2019-es tavaszi-nyári divat kifinomultan nőies, és egyben nagyon természetes.

Számtalan különleges darabot szerezhetünk be a szezonban.

Rengeteg újdonság jelent meg

Tavasszal mindenki felpezsdül egy kicsit, ez az évszak a szerelmesek kedvence. Minden téren megújulásra késztet minket az év eleje, sokmindent kidobunk ilyenkor, más ruhadarabokat pedig - amik januárban eszünkbe se jutottak volna - ‘bevállalunk’ tavasszal. Nem véletlen, ha eszünkbe jut, hogy be kéne szereznünk pár újdonságot fehérnemű téren is.
Az idei szezon kedvencei bugyi, fehérnemű vagy éppen body téren pasztellszínűek. A cukorka árnyalatok mindig is jelen vannak az alsóneműk terén, de idén még inkább a finoman nőies irány a mérvadó, a színeket tekintve is. A grafitszürke, a korall, a vanília mellett természetesen az örökké divatos és mindenhez illő testszín is jelen van.
Ez utóbbi sok árnyalatban jelenik meg most, a sötéttől a világos változatig. Az előformázott, varrás és pánt nélküli szuperkényelmes ‘nude’ melltartók, amelyek tökéletesen illenek a váll nélküli nyári felsőkhöz és ruhákhoz, nagyon jellegzetesek ebben a szezonban.

Egy fekete bársony body áttetsző mell- és vállrésszel?

Nagyon menő idén mind a csipke, mind a bársony. Bársonyból a korszázsok és bodyk minden nőn tökéletesen mutatnak. Próbáljuk ki ezt az anyagot sötét árnyalatokban - sötétzöldben, bordóban vagy feketében - meglátjuk, a bársony királynőt csinál belőlünk.

Csodálatos teljes egészében csipke szetteket fogunk találni az idei szezonban! A nőies, legapróbb részletekig kidolgozott bodyk vagy bugyi-melltartó párosok uralják az idei évet. Érdemes egy rózsaszín, teljesen csipke top vagy melltartó hatását tesztelni a párunkon - egy ilyen darab egyszerre elbűvölő, ártatlan és természetes.
A kihívó szettek ma már szerencsére minden méretben beszerezhetőek. A 2019-es év a nők sokféleségének jegyében telik - ezt Rihanna idei Valentin-napi kollekciója is egyértelművé tette.

Mintha az edzőteremből jönnénk

A tavalyi-tavalyelőtti pántos trend sem tűnt még el, idén is találunk izgalmas, kihívó, sokpántos melltartókat és bugyikat.
Végül, ne feledkezzünk meg a sportos ruhadarabok trendjéről. Ehhez kapcsolódóan nagyon sok divatház, márka vonultat fel sportos vonalvezetésű fehérnemű kollekciót. A streatwear stílusú, vagy teljesen funkcionális darabok jól illenek az edző szerelésünkhöz, de hétköznapra is kényelmesek.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 20. 14:28, péntek | PR

Közkívánatra: 2020-ban tovább dübörög az Open Road Fest

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön.

2019. December 12. 14:45, csütörtök | PR

2020-ban ismét Alsóörs ad otthont az Open Road Festnek

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön a Pelso Campingben.

2019. December 06. 10:54, péntek | PR

Egy bikini kell és csobbanhatunk a hó mellett - Budapest téli fürdőélete

A fürdőzés egész évben vonzó tevékenység, de áztatni magunkat egy forró fürdőben mégis komor téli napokon esik a legjobban. Budapest majd tucatnyi termálfürdővel büszkélkedhet.

2019. December 06. 10:52, péntek | PR

Hitel visszafizetés - minél gyorsabban, annál jobb

Vannak pro és kontra érvek a korábbi törlesztési formák mellett, és ezen a téren is mindenki addig nyújtózkodik, ameddig a takarója ér: komoly tőke kell a visszafizetéshez idő előtt.