Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Augusztus 10. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Mindenét megmutatta a rockcsemete

Mindenét megmutatta a rockcsemete

Gwen Stefani mostohalánya, Daisy Lowe elérte a meztelenkedő modellek legnagyobb álmát, és a Nyuszis Magazin címlapjára került.

Pár hónapja végre hajlandó volt Gwen Stefani egy asztalhoz ülni mostohalányával, Daisy Lowe-val. A találkozás pedig meglepően jól sikeredett, mert azóta családtagokként beszélnek egymásról. A modellnek viszont nagy eséllyel sikerült megint visszavetnie a nagy békülést a pótmamájával, miután levetkőzött a Playboynak. Gwen legnagyobb problémája ugyanis az volt férje, Gavin Rossdale elsőszülöttjével, hogy folyton meztelenkedik, rontva ezzel az általa felépített makulátlan család imázst. A Ki vagy, Doki? főszereplőjével, Matt Smith-szel együtt élő Daisy mellé nemcsak ledobta a ruháit, de mindenét kendőzetlenül meg is mutatta, ami nem megszokott a sztároktól, akik a Nyuszis Magazinban szerepelnek. A címlap ugyanakkor meglepően visszafogott, és arra a remek szóviccre épít, hogy Daisy neve százszorszépet jelent, így telepakolták a kis virággal.

A Playboy amerikai főhadiszállásán egyébként valaki nagyon nagy rock fanatikus lehet, mivel az elmúlt egy évben már a harmadik olyan címlaplányuk van, akinek valamelyik szüleje egy legendás zenész. Először Keith Richards legkisebb lányával, Alexandrával indítottak, majd jött Mick Jagger szeme fénye, Elizabeth. Most pedig Daisy, akinek négy rocker szüleje is van. Anyja, Pearl Lowe, apja, Gavin Rossdale, mostohaanyja, Gwen Stefani, és mostohaapja, Danny Goffey.

Címkék: Daisy Lowe

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára