Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Február 15. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: Békés MATRIX

Nagy Feró is népszerűsíti Békést az Utazás Kiállításon!

Nagy Feró is népszerűsíti Békést az Utazás Kiállításon!

Wichmann Tamás olimpia bajnok kenus szinte már haza jár Békésre, Ő is elfogadta a békési stand meghívását.

A tavalyi együttműködés sikerében bízva ebben az évben is egy nagy, közös standon állít ki a Budapesti Hungexpo terültén Békés városa 2012. március 1-4. között. Társkiállítóink között szerepel - néhányan több pulttal is - Gyomaendrőd, Szarvas, Körös-Sárrét, Mezőkovácsháza, a Liget Fürdő, Békés Megye Falusi Turizmusáért Egyesület, Körös-Maros Nemzeti Park, Körös-völgyi Oázis Egészségturisztikai Egyesület is, és lesz egy asztal, ahol "Békés megye ízei"-t vonultatják fel.


A standon díszletként szerepelni fog egy hajórészlet, a Monte Cristo grófja című darabból. (Mivel a Szarvasi Vízi Színház idei programjának egyik fő attrakciója ez a darab lesz.) Itt minden nap egy részlet hallható, látható majd a musicalből.Az első, szakmai napon (2012.03.01.)


Békés meghívására 11:00 órától kiemelt vendégként szerepel Wichmann Tamás olimpia bajnok kenus. Aznap délután sajtótájékoztatóra kerül majd sor, 12.30 órától elsőként Izsó Gábor urat, Békés város polgármesterét hallhatják.


Sztárvendégként elfogadta továbbá meghívásunkat Nagy Feró énekes is, akivel 2012. március 4-én (vasárnap) déltől találkozhatnak az érdeklődők. Közvetlen környezetünkben kiállítóként szerepel még Békéscsaba, Orosháza, Bugac, Gyula, Baja, Szentes és Budapest is egy-egy külön álló standon. Keressenek fel bennünket az A pavilon 313A jelű standjánál, ahol minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 07:31, kedd | Kék hírek

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.

2024. Május 07. 07:25, kedd | Sport

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiára és paralimpiára tervezett ruhakollekcióit

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiai és paralimpiai ruhakollekcióit hétfő este a Várkert Bazárban.