Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Január 09. 08:10, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Nagyrészt szárazak az ország útjai

Nagyrészt szárazak az ország útjai

A gyorsforgalmú utak burkolata nagyrészt száraz, az M1-es autópálya bicskei, komáromi, illetve az M7-es autópálya eszteregnyei szakaszán sónedves - közölte az Útinform hétfő reggel a honlapján.

A főutak általában szárazak, de a Dunántúlon Fertőszentmiklós és Csorna közelében, a Bakonyban, a Balaton-felvidéken, Vas és Zala megyében, valamint Szeged térségében sónedvesek, Körmend és Sárvár tájékán havasak, latyakosak. A mellékutakon többnyire száraz a burkolat, de Vas és Zala megyében, a Bakonyban és Balassagyarmat közelében hó- és jégbordásak, letaposott havasak.

A látási viszonyok mindenütt jók, Körmend térségében párás a levegő.

Általában gyenge a légmozgás, vagy szélcsend van. A Dunántúl nyugati részén, valamint az északkeleti megyékben helyenként közepes erősségű szél fúj. Az M7-es autópálya fonyódi szakaszán és Tapolca térségében erős széllökésekre kell számítani - közölték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.