Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Augusztus 02. 14:00, péntek | Sport
Forrás: mti

Napsütéses idő várható a Magyar Nagydíjon

Napsütéses idő várható a Magyar Nagydíjon

Napsütéses, száraz idő várható a mogyoródi Hungaroring térségében vasárnap a Magyar Nagydíj idején - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI megkeresésére.

Heves zivatar egyik nap sem valószínű, pénteken lehet kis eséllyel felhőszakadás.

Mint kifejtették: a Forma-1-es Magyar nagydíj pénteki napján sok lesz a felhő, inkább csak rövidebb napos időszakok fordulhatnak elő, emellett napközben záporra, zivatarra is van esély. A maximumhőmérséklet 27, 28 fok körül alakulhat.

Szombatra a felhőzet felszakadozik, csökken, a napos idő mellett gomolyfelhők képződnek, 28 fok körül valószínű a csúcshőmérséklet. Az időmérő edzés ideje alatt is van némi esély záporra, zivatarra, de nagyobb valószínűséggel a késő délutáni órákban fordulhat elő csapadék. Mivel záporos csapadékról van szó, ezért a csapadék mennyiségének előrejelzése bizonytalan - jegyezték meg.

Vasárnap a futam ideje alatt napos, száraz időre lehet számítani. Hőség akkor sem lesz, kora délután 27 fok körüli hőmérséklet valószínű.

A Forma-1-es magyar futam vasárnap 15.10 órakor kezdődik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Április 21. 06:00, vasárnap | Sport

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.