Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2012. Szeptember 13. 11:34, csütörtök | Sport
Forrás: MTI

Nyíltvízi úszó Európa-bajnokság - Péntekre halasztották a csapatversenyt

Nyíltvízi úszó Európa-bajnokság - Péntekre halasztották a csapatversenyt

A kedvezőtlenre fordult időjárás miatt csütörtökről péntekre halasztották a nyíltvízi úszók olaszországi Európa-bajnokságának 5 kilométeres csapatversenyét, amelytől amúgy sérülés miatt visszalépett a magyar trió.

A hatalmas hullámok miatt versenyzésre alkalmatlanná vált helyszínen - a Ligur-tenger és a Tirrén-tenger találkozásánál fekvő Piombinóban - az eredendően pihenőnapnak kijelölt péntek délelőttjén, 10 órakor vágnak neki a távnak a háromfős vegyescsapatok - tudatta az MTI-vel a kontinentális szövetség, a LEN, miután szakemberei konzultáltak az Eb szervezőivel és az érintett nemzetek képviselőivel.
A viadal további programjában nincs változás, vagyis - hacsak az időjárás nem szól ismét közbe - szombaton rendezik meg a nők és a férfiak 5, vasárnap pedig 25 kilométeres egyéni versenyeit.
A csapatversenyben eredetileg nevezték a magyar együttest is, ám a női csapattag Olasz Anna ütést kapott a fülére a 10 km-es szám szerdai versenye közben, megsérült a dobhártyája, s két hét kényszerpihenő vár rá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!

2024. Április 29. 17:22, hétfő | Sport

Ultrabalaton - Rekordok várhatók a 211 km-es versenyen

Több mint huszonötezren vesznek részt Magyarország legnépesebb tömegsport rendezvényén, a 18. alkalommal sorra kerülő NN Ultrabalatonon, amelyet csütörtöktől vasárnapig rendeznek meg balatonfüredi versenyközponttal.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.