Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2009. December 31. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Hír6.hu

Nyolc között a Békéscsaba

Nyolc között a Békéscsaba

Az év utolsó tétmérkőzése sima volt.
Az egész éves teljesítménynek megfelelő remek produkcióval zárta 2009-et a Mondi-Békéscsabai Előre NKSE gárdája, miután kedden este Siófokon magabiztos győzelmet aratva nyolc közé jutott a Magy

A tétmérkőzéseket tekintve hosszú kihagyás után is jó teljesítménnyel rukkolt elő a Mátéfi Eszter vezette békéscsabai csapat Siófokon. A Magyar Kupa találkozó első félidejében végig uralták a játékot a csabaiak és magabiztos vezetéssel térhettek pihenőre. A második játékrészben a sok kiállítás - többször dupla emberhátrány - megzavarta a lila-fehéreket, számos hibát vétettek, így szorosabbá vált az eredmény.

Összességében a csapatnak voltak jó pillanatai, de kihagyások is akadtak, amelyeken át kell lendülni a bajnoki mérkőzésekre. A Siófok ellen a Békéscsaba végig vezetve, magabiztosan érte el a győzelmet, a továbbjutás nem forgott veszélyben.

Siófoki KC-Mondi Békéscsabai Előre NKSE 28-30 (10-17)
Magyar Kupa-mérkőzés, a legjobb nyolc közé jutásért.
Siófok, 500 néző. V.: Herczeg, Südi.
Békéscsaba: Tóth Zs. - Kelemen 6, Szekeres 3, Takács 1, Cifra 3, Nikolayenko 10, Bódi. Csere: Veress (kapus), Szögi 5, Hajduch, Kocsis Á., Gávai, Tóth K. 2., Kovács A. Vezetőedző: Mátéfi Eszter.
A Siófok legjobb dobói: Valovics 10, Csuka, Kovács A., Szepesi 4-4.
Hétméteresek: 7/5, ill. 1/1.
Kiállítások: 4, ill. 12 perc.

Hír6


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.