Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Szeptember 27. 09:00, kedd | Helyi
Forrás: Gyulai Hírlap Online

ONKOLÓGIAI NAPOKAT RENDEZNEK GYULÁN

ONKOLÓGIAI NAPOKAT RENDEZNEK GYULÁN

A program szakmai fórumai ezúttal a metasztázisok témakörében hangzanak el

A gyulai Pándy Kálmán Kórház


A gyulai Pándy Kálmán Kórház Megyei Onkológiai Központja Gyulai Onkológiai Napokat rendez szeptember 29-től október 1-éig Gyulán, az Erkel Hotelben (Várkert u. 1.). A program szakmai fórumai ezúttal a metasztázisok témakörében hangzanak el. A kérdés aktualitása és az előadók elismertsége miatt a rendezvényen való részvétel orvosoknak 30 kreditpontot jelent, míg a szakdolgozók esetében az akkreditálás még folyamatban van. A rendezvény fővédnöke dr. Kovács József főigazgató főorvos, országgyűlési képviselő, szakmai védnöke prof. dr. Mayer Árpád egyetemi tanár, szakdolgozói védnöke Halmosné Mészáros Magdolna ápolási igazgató.

Az eseménysorozat előtti napon, csütörtökön 14.45-kor kongresszus előtti tudományos továbbképzésre kerül sor, a PET/CT szimpózium előadói dr. Molnár Péter, dr. Lengyel Zsolt, dr. Hideghéty Katalin és dr. Pikó Béla. Az ünnepélyes megnyitó szeptember 30-án, pénteken lesz, majd az elsőszekcióülésen a metasztázisok biológiájáról és sebészeti ellátásáról, a második illetve harmadik ülésen a metasztázisok kezeléséről lesz szó. A kongresszus október elsején városnézéssel zárul.

További információk a Puskásné Szatmári Klárától, a 66/ 526-526-os telefonszám 2124-es mellékén, vagy a Gyulatourist munkatársaitól, a 66/463-026-os számon kérhetők.

Gyulai Hírlap Online

Címkék: kórház

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben