Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2012. Március 20. 14:00, kedd | Helyi
Forrás: Csabai Mérleg

Pályázat a fogászati turizmus területén működő vállalkozásoknak

Pályázat a fogászati turizmus területén működő vállalkozásoknak

Az Új Széchenyi Terv keretében 2012. március 1-jétől pályázható „A magyarországi fogászati turizmus területén működő magyar fogászati vállalkozások versenyképességének javítása és hálózati innováció keretében ...

Az Új Széchenyi Terv keretében 2012. március 1-jétől pályázható „A magyarországi fogászati turizmus területén működő magyar fogászati vállalkozások versenyképességének javítása és hálózati innováció keretében megvalósuló összehangolt piacfejlesztéshez kapcsolódó támogatás” című (2011-ÚSZT-TU-2 kódszámú) támogatási konstrukció.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által meghirdetésre kerülő, hazai forrású, Új Széchenyi Terv pályázat célja a magyarországi fogászati turizmus területén működő magyar fogászati vállalkozások versenyképességének javítása és hálózati innováció keretében megvalósuló összehangolt piacfejlesztés támogatása.


Támogatásért pályázatot kizárólag az „Innováció a fogászatban” című (GOP-2011-1.3.1/F illetve KMOP-2011-1.1.4/F kódszámú) kiírásokon nyertes, érvényes működési engedéllyel rendelkező fogászati vállalkozások, egyéni vállalkozók, mint pályázók nyújthatnak be. A pályázat meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg 1 milliárd forint, az elnyerhető támogatás a GOP-2011-1.3.1/F kiíráson nyertes pályázók esetében minimum 10 millió Ft, maximum 24 millió Ft, a KMOP-2011-1.1.4/F kiíráson nyertes pályázók esetében minimum 10 millió Ft, maximum 30 millió Ft, az összes elszámolható költség maximum 78%-a.


A kiírás 2011. december 30-án meghirdetett pályázati felhívása módosult, valamint a dokumentáció kiegészült a Pályázati útmutató és a Projekt adatlap című dokumentumokkal.


A pályázati felhívás az alábbi két pontban módosult:
A Pályázati felhívás B.2. c) pontja a következő bekezdéssel egészül ki:
„Nem vehet részt a pályázaton az a szervezet/vállalkozás, amely nem felel meg az alacsony keresetű munkavállalók bérének emelését ösztönző egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi XCIX. törvénynek, az egyes adótörvények és azzal összefüggő egyéb törvények módosításáról szóló 2011. évi CLVI. törvénynek (460.§), valamint a munkabérek nettó értékének megőrzéséhez szükséges munkabéremelés 2012. évi elvárt mértékéről és a béren kívüli juttatás ennek keretében figyelembe vehető mértékéről szóló 299/2011. (XII.22.) Korm. rendelettel bevezetett feltételeknek, tehát a pályázat benyújtásának időpontjáig nem hajtotta végre az e törvény szerinti béremelést valamennyi folyamatosan foglalkoztatott munkavállalója esetében.”


2. A Pályázati felhívás F.1.2. pontjának a továbbiakban nem képezi részét a következő állítás:
„- a pályázó a költségvetést árajánlatokkal támasztja alá (a pályázat benyújtásának egyébként nem feltétele az árajánlatok csatolása);”
A Pályázati útmutató és a Projekt adatlap mellett a Pályázati felhívás – módosításokkal egységes szerkezetben – a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium www.kormany.hu, a MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. www.magzrt.hu, valamint az Új Széchenyi Terv www.ujszechenyiterv.gov.hu honlapjáról tölthető le.


A pályázat beadása 2012. március 1-től 2012. május 31-ig lehetséges.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:45, hétfő | Belföld

Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán

A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat

2024. Május 13. 15:43, hétfő | Belföld

Pénzbüntetésre ítélték Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben

Hatszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi önkormányzati képviselőt az úgynevezett ördög ügyvédje-perben.

2024. Május 13. 15:41, hétfő | Életmód

Bizonyos elektromos rollerekre is biztosítást kell kötni hamarosan

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfői közleményében.

2024. Május 13. 15:40, hétfő | Belföld

Gyopáros Alpár: pályázni lehet falusi utcák, járdák, hidak, kerékpárutak felújítására

Önkormányzati tulajdonban lévő utcák, járdák, hidak és kerékpárutak felújítására pályázhatnak az ötezer lakosúnál kisebb települések a Magyar falu programban