Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2011. Október 14. 11:00, péntek | Helyi
Forrás: InfoBékéscsaba.hu

Praktiker: vevőcsalogatás sörrel és virslivel

Praktiker: vevőcsalogatás sörrel és virslivel

Sörrel és virslivel várja vásárlóit a Praktiker országszerte október második felében. A kulinális élményeket egyedi vásárlási akció teszi teljessé, amelynek keretében 20%-os árengedmény jár.

A hazai kereslet élénkítése érdekében a Praktiker újabb nagyszabású vásárlási akcióval kívánja magához csábítani a vevőket 19 magyarországi áruházában. A Praktiker rendhagyó módon az üzletegységek parkolóiban felállított sátraknál – október 14-20. között – sörrel és virslivel is várja a vásárlókat. Az Október Fesztivállal a Praktiker nem titkolt szándéka az, hogy teret nyisson, illetve lehetőséget teremtsen a kötetlen párbeszédre amatőr és profi barkácsolók, lakberendezők és otthonszépítők számára.
A kulinális élményeket vásárlási akció teszi teljessé az Október Fesztivál részeként, amelynek keretében a Praktiker 20 százalékos árengedményt biztosít három különböző termékre, ami épp nincs akcióban vagy kiárusítás alatt. Az árucikkeket a vásárló szabadon választhatja ki az adott áruház aktuális kínálatából.
A Praktiker Október Fesztiválját és vásárlási akcióját televíziós és rádiós szpotkampány támogatja a TV2-n és az M1-en, valamint a Neo FM-en és a Juventus Rádióban.


További információ: Kufár Róbert, 30.993.5976, kufar.robert@krq.hu

Szaniszló Edina

Címkék: praktiker

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 06:00, kedd | Életmód

Meteorológia: nagyon erős UV-B sugárzás várható kedden a Dél-Dunántúlon

Nagyon erős UV-B sugárzás várható kedden a Dél-Dunántúlon - közölte a HungaroMet Zrt. hétfőn.

2024. Május 21. 06:00, kedd | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - Őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát

Segítségnyújtás elmulasztása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát hétfőn - közölte a rendőrség a police.hu-n.

2024. Május 21. 06:00, kedd | Belföld

Nagy István: már 184 millió új fát ültettünk erdeinkben

Tartósan sikerült megfordítani a negatív erdőtelepítési trendet az országfásítási program 2019-es meghirdetésével: az elmúlt öt évben 184 millió új fát ültettünk el

2024. Május 20. 16:00, hétfő | Belföld

Gyérítik a szúnyogokat

Kilenc vármegyében, csaknem ötvenezer hektáron gyérítik a szúnyogokat