Városlista
2020. július 5, vasárnap - Sarolta, Emese

Hírek

2011. Október 03. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Primitív módon próbálták megalázni Gombos Edinát

Primitív módon próbálták megalázni Gombos Edinát

Gombos Edina, az Aktív műsorvezetője úgy érzi, hitelesnek tartják az emberek, és éppen ezért közel érzik őt magukhoz. Többnyire mindenki kedves hozzá, azonban volt már példa az ellenkezőjére is.

- Nem esik jól, ha valaki celebnek nevez, ugyanis nem véletlenül vagyok 16 éve a médiában. Rengeteget dolgoztam és tanultam azért, hogy ott lehessek, ahol jelenleg vagyok - kezdte a népszerű műsorvezető, aki kötelességének érzi, hogy törődjön azokkal, akik szeretik őt, férje azonban kevesebbet enged.

- Alberto szigorúbb, mint én, mert nem szereti, ha túlságosan nagy betekintést engedünk az életünkbe. Ő húzza meg a határokat, például nemrégiben egy fotózást utasítottunk vissza, mert az neki már nem fért volna bele - folytatta Edina, aki pozitív és negatív példákkal is tud szolgálni ismertségével kapcsolatban.

- Egy férfi rendszeresen ceruzarajzokat készít rólam, amiket el is küld nekem. Ez abszolút pozitívum, ami nagyon jólesik. Nemrég moziba mentünk a férjemmel, és a jegyünk egy pár mellé szólt. Pont a lány mellé kerültem, aki látványosan kifejezte nemtetszését, ugyanis ahogy leültem, helyet cserélt a fiúval. A férfi rá is szólt, hogy ezt nem kellene. Gondolom, így akart engem megsérteni, de szerintem ez elég primitív dolog volt - mesélte az Új Ásznak Edina.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 03. 05:00, péntek | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Sipos Péter - VIDEÓ

Sipos Peti az Irigy Hónaljmirigy tagja elmeséli nekünk, hogy miért nem focirajongó és miért kapta a Hagyó Péter nevet lábteniszezés közben.

2020. Július 02. 11:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Dobrády Ákos - VIDEÓ

A műsorban Dobrády Ákosról kiderül, hogy milyen sporthoz volt tehetsége, és mivel tartja magát karban napjainkban.

2020. Július 02. 07:13, csütörtök | Bulvár

Kocka alakú görögdinnyét termesztenek Hódmezővásárhelyen

Pap Róbert dinnyetermesztő kísérleti céllal termesztett, dobókocka-alakú dinnyét dob fel a Hódmezővásárhely határában lévő földjén 2020. július 1-jén.

2020. Július 02. 05:00, csütörtök | Bulvár

Andonik 4s vendége Axel (Kerozin) - VIDEÓ

Axel a Kerozin együttes oszlopos tagjával a "fordított életről" beszélgettünk. Milyen az, amikor valaki éjjel dolgozik és nappal alszik vagy hétköznap helyett hétvégén megy be a munkahelyére?