Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Január 10. 07:39, szerda | Sport

Rally: Padlóig nyomtuk a gázt

Rally: Padlóig nyomtuk a gázt

Molnár István és Fekete Zsolt is sikeresen abszolválta a Szilveszter Rallye-t, az abszolút 11. helyre sikerült behozniuk az EVO VIII-at.

Hogy sikerült a Szilveszter Rallye?
- Sziasztok! Tök jól sikerült, jól éreztük magunkat! Az első nap feledhető, nem volt vizes gumink, és csak botorkáltunk. Másnap aztán jobb volt az időjárás, tudtunk felrakni megfelelő gumit.

Zsoltnak ez volt az első alkalom, hogy EVO-val ment aszfalton. Mit szólt hozzá?
- Nagyon tetszett neki! Gyors volt a tempó, picit stresszelt rajta, hogy tökéletesen diktálja az itinert, de mint mindig, most sem volt hiba benne.

Volt valami technikai problémátok?
- Csak egy technikai jellegű hibánk volt. Az egyik gyorson felakadt a gázpedál (szó szerint tövig nyomtam). Elvittünk egy lassítót, aztán sikerült bal lábbal "kipiszkálnom" a pedált. Kicsit karcos lett az autó eleje a lassítók miatt, de ez legyen a legnagyobb problémánk az életben!

A gyorsasági szakaszokkal meg voltatok elégedve?
- Sok volt a ring belső és kevés a külső. Szerintem pont fordítva kellett volna lennie.

Mennyire vagytok elégedettek az eredménnyel?
- Abszolút 11. helyet sikerült megfognunk a végére. Azt gondolom, hogy elégedettek lehetünk.

A Szilveszter Rallye előtti beszélgetésünk alkalmával kérdeztem a véleményed a magasabb nevezési díjról. Akkor azt mondtad, "majd meglátjuk". Így a verseny után, hogyan látod ezt?
- Megmondom őszintén, én nem tapasztaltam komolyabb minőségi javulást. Sőt, belépődíj is volt, 2.500 Ft / fő. Hogy is van ez? Mi is többet fizetünk, és a nézőktől is belépődíjat szednek? Egy dolgot azért ne felejtsünk el, a nézők mindig is szerves részét képezték a szeretett sportunknak. Ha nincs annyi néző, a reklámpartnerek sem lesznek maximálisan elégedettek, ezt pedig biztosan hatással lesz a versenyzők anyagi kereteire is! Ezen el kellene gondolkozni picit a megfelelő embereknek, és valami mást kitalálni, mert hosszú távon nem biztos, hogy ez a jó irány.

Mi a terv 2018-ra?
- Egyelőre a Salgót tervezzük, aztán majd meglátjuk mire lesz még lehetőség. Egy biztos, nagyon szeretnénk menni, ezzel Zsolt sincs másképp.

Köszönöm Pisti, és sok sikert nektek 2018-ban is!

Reklámpartnereink:
Jász és Jász Kft, Target Sales Group Kft., Fémtiszta Kft., Dr. Marcus, I.sz.i. Produkt Kft., Strapa Pack Kft., Molvi Trade Kft., Keve-Land Kft.

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.