Városlista
2020. július 5, vasárnap - Sarolta, Emese

Hírek

2011. Október 01. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Ördög Nóra a döbbenettől szóhoz sem jutott

Ördög Nóra a döbbenettől szóhoz sem jutott

Hosszú időn át ment a találgatás, ki lesz az, aki Sebestyén Balázs helyébe léphet az idei X-Faktor műsorvezetői pozíciójában Ördög Nóra oldalán? Mára már ismert, hogy egyedül maradt a műsorvezető.

- Amikor megtudtam, hogy Balázs visszalépett, fel kellett dolgoznom az információt, de még fel sem ocsúdhattam, máris közölték: egyedül vezetem az X-Faktort! Ez a döntés fejbekólintott, így az első reakcióm a döbbenet volt, és hogy meg tudom-e csinálni, készen állok-e egy ekkora feladatra - meséli a sorry! magazinnak Ördög Nóra, aki azóta megnyugodott, és szakmailag egy óriási lehetőséget lát az egészben.

- Ugyanúgy végzem a munkámat, mint egy asztalos, egy pék, vagy az anyukám, aki tanárnő, vagy az apukám, akinek autósiskolája van. Az én szakmám ugyan csillogóbbnak tűnik, vonzóbb lehet, és sok ember szeme előtt zajlik, ezért több a visszajelzés, de ettől nem érzem magam másnak, többnek.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 03. 05:00, péntek | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Sipos Péter - VIDEÓ

Sipos Peti az Irigy Hónaljmirigy tagja elmeséli nekünk, hogy miért nem focirajongó és miért kapta a Hagyó Péter nevet lábteniszezés közben.

2020. Július 02. 11:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Dobrády Ákos - VIDEÓ

A műsorban Dobrády Ákosról kiderül, hogy milyen sporthoz volt tehetsége, és mivel tartja magát karban napjainkban.

2020. Július 02. 07:13, csütörtök | Bulvár

Kocka alakú görögdinnyét termesztenek Hódmezővásárhelyen

Pap Róbert dinnyetermesztő kísérleti céllal termesztett, dobókocka-alakú dinnyét dob fel a Hódmezővásárhely határában lévő földjén 2020. július 1-jén.

2020. Július 02. 05:00, csütörtök | Bulvár

Andonik 4s vendége Axel (Kerozin) - VIDEÓ

Axel a Kerozin együttes oszlopos tagjával a "fordított életről" beszélgettünk. Milyen az, amikor valaki éjjel dolgozik és nappal alszik vagy hétköznap helyett hétvégén megy be a munkahelyére?