Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Január 06. 14:34, péntek | Bulvár
Forrás: Stop.hu/MTI

"Remek szerződést kötöttünk" - Fábry visszatér a köztévébe

Tizennégy év után február 2-án tér vissza a köztévé képernyőjére Fábry Sándor humorista. A műsorvezető Fábry címmel 70 perces úgynevezett one man show-val jelentkezik kéthetente csütörtökönként az m1-en.

Jelentette be a műsor pénteki sajtótájékoztatóján a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap vezérigazgatója Budapesten.

"Több hónapos tárgyalás eredményeként remek szerződést kötöttünk, amely mindenféle összehasonlítási próbát kibír" - közölte Böröcz István. Elmondta: más külső gyártású műsorok szerződéséhez hasonlóan - némi türelmi időt adva - az adott műsorsáv átlagát vagy annál magasabb nézőszámot kell produkálnia a programnak.
Az MTVA Fábry Sándor produkciós cégével, a Trisó Produkciós Kft.-fel kétéves szerződést kötött évi 20 adásra. A szerződés többször, összesen három évre meghosszabbítható.

A korábbi beszélgetős műsorhoz képest sokkal inkább Fábry Sándor sajátos stílusára épül majd az új szórakoztató műsor, amellyel 14 év után tér vissza a köztévé képernyőjére a humorista, egy zenés műsor keretében.

A lényeg nem változik - mondta műsoráról Fábry Sándor, hozzátéve: az, hogy pontosan miként épül fel a program, az műsorról műsorra változhat. A reklámmentes műsor gyártási függetlenségéhez a műsorvezető is ragaszkodott, ezért - mint mondta - az adásokat fizetős nézők előtt, a Millenárison rögzítik. A pesti bérházat megformázó díszlet között egy valódi színházi estét ígér a felvételre érkezőknek a humorista.

Fábry Sándor kérdésre válaszolva elmondta: egy-egy műsor gyártási költsége mintegy 15-18 millió forint, és megjegyezte azt is, hogy személyes gázsija a kereskedelmi tévétől kapottnál jóval kevesebb.

A műsorkészítő közölte: megegyezés-közeli állapotban van korábbi producerével, Kovács Kristóffal, akit a mostani show társproducerének is felkért, ám megállapodás még erről sem született. Megegyezésük feltétele, hogy a korábbi műsorát gyártó Primetime Entertainment Kft. lezárja a szerződést az RTL Klubbal, illetve az ő személyes szerződése is lezáruljon ezzel a céggel.


A műsor sajtóanyaga szerint visszatér a képernyőre Tüdő, az erőcsávó, Ilonka néni és Lakatos Vendel, valamint a Dizájn Center, Fábry Sándor műsorainak egyik legnépszerűbb eleme. Az adások második felében a humorista személyes vendégeivel is találkozhatnak a nézők.

A műsorban felbukkan majd Szőke András, Badár Sándor és a fiatal komikus, Tóth Edu is. A sajtótájékoztatón Fábry Sándor azt ígérte, hogy a nézők találkozhatnak Wahorn Andrással is. A lehetséges produkciókat bemutatva elmondta: politikusokat nem hívna meg, de például Oszkó Pétert felkérné, hogy szájharmonikázzon a műsorában.

Az eddig megszokott állandó zenekar helyett két-három tagú, ütősökből és fúvósokból álló, adásonként változó komolyzenei és dzsesszformációk ellenpontozzák a poénokat. A pályáját író-dramaturgként kezdő Fábry Sándor műsora D. Tóth Kriszta talkshow-jával váltásban, minden második csütörtökön, 21 órától jelentkezik az m1-en.

Címkék: fábry sándor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.