Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2011. Október 27. 08:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendörségi felhívás (Békéscsaba Rk.)

Rendörségi felhívás (Békéscsaba Rk.)

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság felhívása.

Rendőrségi felhívás - egy 15 éves lányt keres a Gyulai Rendőrkapitányság

A Gyulai Rendőrkapitányság keresi a mellékelt képen látható Szabó Evelint. A 15 éves furtai lány eleki tartózkodási helyéről 2011. október 17-én távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Személyleírása: kb. 160 cm magas, átlagos testalkatú, a haja fekete és hullámos.

Eltűnésekor farmernadrágot, fehér sportcipőt és fehér kapucnis felsőt viselt, melyen fekete minta van. A Gyulai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki eltűnése óta látta a lányt, vagy ismeri jelenlegi tartózkodási helyét, jelentkezzen a kapitányság 66/ 361-644-es telefonszámán, vagy tegyen bejelentést a 107-es segélyhívón.


Tájékoztatás felhívás visszavonásáról: a Gyulai Rendőrkapitányság által 2011. október 20-án kiadott felhívásban szereplő Marosvölgyi György tartózkodási helye ismertté vált, ezért kérjük a sajtó képviselőit, hogy a felhívást és az ahhoz mellékelt fényképet internetes oldalaikról töröljék, egyéb híradások elkészítéséhez a továbbiakban ne használják fel. Segítségüket köszönjük!



Vargáné Szombati Andrea r. fhdgy.
sajtószóvivő
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

------------------------------------------------------------------------

Ki látta a balesetet? - felhívás (Békéscsaba Rk.)

Közlekedési baleset szemtanúit keresi a Békéscsabai Rendőrkapitányság. Békéscsabán, a Kiss Ernő utca és a Teleki utca kereszteződésénél 2011. október 25-én este 18 óra 55 perc és 19 óra 03 perc közötti időben elesett egy kerékpáros.

Az eddigi információk szerint mielőtt ez megtörtént, elment mellette egy feltehetően szürke színű városi terepjáró. A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri az autó vezetőjét, illetve azokat, akik látták elesni a kerékpárost, hogy jelentkezzenek a kapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3.), vagy telefonon: 66/ 523-700, illetve 107.


Békéscsabai Rendőrkapitányság

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt