Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Július 06. 16:44, szerda | Kék hírek
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrségi felhívás - MRFK Bűnügyi Osztály

Rendőrségi felhívás - MRFK Bűnügyi Osztály

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat fegyveresen elkövetett rablás gyanúja miatt az alábbi tényállás alapján:

2011. július 1-jén a Kondoros, Csabai út 14. szám alatt található Kondorosi Takarékszövetkezetben egy ismeretlen személyazonosságú, fekete dzsekit, kék színű koptatott farmernadrágot és bordó színű bakancsot viselő férfi, fején bukósisakban, kezében egy fegyvernek látszó tárggyal, az ott dolgozó alkalmazottat készpénz átadására kényszerítette. A bűncselekmény elkövetése után az elkövető a helyszínről egy fekete színű KEEWAY F-ACT 50 robogóval menekült el. Később a motorkerékpárt és a bukósisakot megtalálták.
A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, annak elkövetőjével illetve a képen látható motorkerékpárral, vagy bukósisakkal kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen vagy telefonon a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon (tel: 66-523-700), illetve a 107-es vagy 112-es segélyhívó számon.
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 Ft (azaz kettőszázezer forint) díjat tűzött ki annak, aki a rablást elkövető személy felderítését eredményező, bizonyító erejű információt hoz a rendőrség tudomására.
A nyomravezető adatait a rendőrség bizalmasan kezeli.


Békés Megyei Rendőr-főkapitányság
Bűnügyi Osztálya

Címkék: rablás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.