Városlista
2020. február 28, péntek - Elemér

Hírek

2011. December 18. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Rettegnek az MTV sztárjai az érkező Fábrytól

Rettegnek az MTV sztárjai az érkező Fábrytól

Egyre nagyobb felháborodást kelt, hogy Fábry Sándor átigazol a köztévéhez, hiszen ez már azt is eredményezheti, hogy a humorista gázsiját különböző megszorításokkal kell kigazdálkodnia a közszolgálati médiának.

Elképzelhető az is, hogy a jelenleg futó műsorok is bánják majd Fábry szerződtetését.

Van mitől tartania a köztévés műsorvezetőknek, hiszen Fábry Sándor gőzerővel hajt, hogy önálló műsora újra a képernyőre kerülhessen. A showmannek az RTL Klubbal még élő szerződése van, azonban ez bármelyik pillanatban megváltozhat, hiszen a kereskedelmi csatorna már jó ideje nem számol vele.

- Meg tudom erősíteni, hogy az MTVA tárgyal Fábry Sándorral, és ha minden jól megy, akkor egy viszonylag közeli időpontban meg is fogunk állapodni vele - tájékoztatta az Új Ászt Szabó László, az MTV kommunikációs igazgatója.
A híresztelések szerint Fábry műsorát éppen a DTK idősávjában kívánja sugározni a Magyar Televízió, így komoly veszélyben lehet D. Tóth Kriszta talk show-ja. Ráadásul a nézettségi mutatók alapján igen csekély az érdeklődés a műsor iránt a teljes lakosság körében, a 48. hét adatai szerint az éppen tévét nézők 7,8 százalékát szegezte a beszélgető show a képernyők elé. A kedd esténként látható műsor az MTVA kommunikációs igazgatója szerint egyre jobb nézettségnek örvend.

- A DTK Show minden adással több nézőt hoz, mint az azt megelőző, folyamatos emelkedést mutat. Másrészt pedig a jelenleg elfogadott műsortervünkben megrendelt produkcióként szerepel, és a forgatások rendben zajlanak - nyilatkozta Szabó László.

Olyan híresztelések is napvilágot láttak, miszerint Fábry szerződtetésével a DTK már csak kéthetente lesz látható. Szabó László kommunikációs igazgató se nem cáfolta, se nem erősítette meg az információt.

Címkék: fábry sándor

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 28. 07:19, péntek | Bulvár

Újabb neves művész lesz A Dal 2020 vendége

Balázs Fecó lesz A Dal 2020 szombati második elődöntőjének vendége, az énekes az Évszakok című szerzeményt adja elő a 19 óra 35 perckor kezdődő műsorban - közölte az MTVA Sajtó Osztálya az MTI-vel csütörtökön.

2020. Február 27. 18:00, csütörtök | Bulvár

A vörös pandák nem egy, hanem valójában két fajba tartoznak

Genetikai vizsgálattal kínai kutatók bebizonyították, hogy a veszélyeztetett vörös pandák valójában nem egy, hanem két külön faj.

2020. Február 27. 15:07, csütörtök | Bulvár

Tíz érdekesség a Jegesmedvék világnapján - VIDEÓ

Ma van a Jegesmedvék világnapja!

2020. Február 27. 06:19, csütörtök | Bulvár

Titkos átjáróra bukkantak a brit parlament alsóházában

A brit parlament felújításán dolgozó történészek egy rég elfeledett titkos folyosót fedeztek fel a Westminster-palotában, a törvényhozás alsóházának ülésterme mellett - adta hírül a BBC honlapja.