Városlista
2020. augusztus 3, hétfő - Hermina

Hírek

2011. Október 08. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Rózsa Gyuri ma is mosolyog, de már nem "úgy"

Rózsa Gyuri ma is mosolyog, de már nem

64 éves Rózsa György műsorvezető, aki egy televíziós táncversenyen a lánya partnere volt.

Tavaly alaposan ráijesztett a szeretteire, amikor elzáródott a nyaki ütőere, ezért meg kellett operálni, amibe akár bele is halhatott volna. "Nem félek a haláltól" - nyilatkozta a sikeres beavatkozás után, s magyarázatát is adta: mint köztudott, korán elveszítette szeretett feleségét, Kanyó Éva tornásznőt, akinek tragikus halála óta sajnos tisztában van vele, hogy az emberi élet mennyire törékeny.

A képernyőn örökké mosolygó és viccelődő "Rózsa Gyuri" valójában komoly ember, sikeres producer, akinek Magyar elsők című nagyszerű sorozata értékálló produkció. A nagyközönség persze inkább egykori szórakoztató műsoraiból emlékezik rá. 1980-ban került a tévé szórakoztató főosztályára, s már abban az évben megismerte az ország: ő vette át Vitray Tamástól a Kapcsoltam című telefonos játék műsorvezetését. Teljesítménye megosztotta a nézőket, egyik részük szinte rajongott érte, a másik pedig viccelődött rajta, az azonban kétségtelen, hogy stílusa akkoriban általános beszédtéma volt, különösen azután, hogy Gálvölgyi János remek paródiát csinált róla.

Később más vetélkedői, szórakoztató műsorai is népszerűek lettek, például a Leg... leg... leg... és a Legyen szerencsénk, valamint a Kamera Varieté és a Top-show. A vidám műsorok készítését a felesége halálakor hagyta abba, a tragédia nagyon megviselte, a lánya és szülei tartották benne a lelket. Lánya, Csilla neves táncművész, amint azt a Szombat esti láz című show-műsorban is láthattuk pár éve, s mivel a műsorban az apukájával versenyzett, az is kiderült, hogy Rózsa György is remekül táncol.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 03. 17:08, hétfő | Bulvár

Andonik 4s vendége Homonnay Zsolt - VIDEÓ

Az Andonik 4s vendége Homonnay Zsolt volt, akitől néhány érdekességet tudhatunk meg a színházi életről és a rendezésről.

2020. Augusztus 03. 15:03, hétfő | Bulvár

Főzzünk Robival! Csokifelfújt, meggygrillázs - VIDEÓ

Szeretitek a csokis desszerteket? Robi most egy édességet fog készíteni és közben sok érdekességet mesél a csokoládéról.

2020. Július 31. 06:00, péntek | Bulvár

Elmarad a Strand Fesztivál, az EFOTT, a Fishing On Orfű is

A zamárdi Strand Fesztivál, a velencei-tavi EFOTT, a Fishing On Orfű, a szegedi SZIN, a Paloznaki Jazzpiknik és az adyligeti Kolorádó Fesztivál is elmarad a kormány csütörtöki döntése,

2020. Július 29. 08:21, szerda | Bulvár

Pert indít a Facebook az Európai Bizottság ellen

Pert indít a Facebook közösségi hálózati portál az uniós bíróságon az Európai Bizottság ellen.