Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Augusztus 02. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Csabai Mérleg

Értékesítik az óvodát

Értékesítik az óvodát

Az önkormányzat árverésen értékesíti az Urszinyi utcai óvodát. Az ezzel kapcsolatos közlemény itt olvasható:

Az árverést a városházán tartják augusztus 16-án (Fotó: Such Tamás)

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata árverésen kívánja értékesíteni a következő ingatlanát:
Békéscsaba, Urszinyi Andor utca 2-4. szám alatt található kivett óvoda
Helyrajzi szám: 3950
Területe: 3108 m2
Beépíthetőség: A településrendezési terv által engedélyezett létesítmények valósíthatóak meg a területen. A beépítés és a bontás lehetséges feltételeiről a Polgármesteri Hivatal Városépítészeti csoportja, valamint a Közigazgatási Osztály Építéshatósági csoportja ad felvilágosítást.
Közművesítettség: Az ingatlan elektromos ellátása a település rendszerére kapcsolva földkábelen keresztül mérőórával biztosított. A vízellátás saját mérőórán keresztül a városi szennyvízhálózatba vezetett. A gázellátás a település gázvezeték rendszerére saját mérőórán keresztül van bekötve.
Egyéb feltételek: Az ingatlant megtekintett állapotban kell megvásárolni, az esetlegesen szükségessé váló bontási, felújítási munkák elvégzése a vevő feladata és költsége.
A telek kikiáltási ára: bruttó 44.577.000,- Ft, azaz negyvennégymillió-ötszázhetvenhétezer forint.
A terület építési engedély alapján a szabályozási terv felhasználásával építhető be. Aki az árverésen részt kíván venni, annak az árverés megkezdéséig a kikiáltási ár 10 % - át letétbe kell helyezni Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala pénztárába.
A befizetett összeg annál, aki az árverésen a legmagasabb összeget ajánlja, beszámít a vételárba, aki az árverésen nem nyert, annak a letétbe helyezett pénz visszajár.
Az adásvételi szerződést az árverést követő 45 napon belül meg kell kötni. Az ingatlan teljes vételárát az adásvételi szerződés aláírásától számított 30 napon belül kell kifizetni. Amennyiben a nyertes a szerződést ki nem menthető okból nem köti meg, úgy a letétbe helyezett összeg bánatpénznek minősül, azt az eladó visszafizetni nem köteles.
A vételár késedelmes megfizetése esetén az eladó jogosult a szerződéstől egyoldalúan elállni, kárait megtéríteni a letétbe helyezett összegből. Az értékesítés során alkalmazásra kerülnek a nemzeti vagyonról szóló tv. rendelkezései.
Az árverés időpontja: 2012. augusztus 16. 10:00 óra
Helye: Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala (Békéscsaba, Szent István tér 7.) tárgyalóterme (123. szoba)
További felvilágosítással Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Stratégiai –Fejlesztési Osztálya szolgál a 0666/452-252/1301-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt