Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Augusztus 12. 08:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Érvényes iratok nélkül jelentkeztek kilépésre

Érvényes iratok nélkül jelentkeztek kilépésre

Rendőrségi hírek Békés megyéből, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

A Lökösháza HRK vasúti határátkelőhelyen két román férfit jelentkezett kilépésre. Ellenőrzésük során megállapították, hogy nem rendelkeznek úti okmánnyal és Hegyeshalomnál érvényes okmányok nélkül lépték át az államhatárt. Velük szemben tiltott határátlépés miatt szabálysértési bírságot szabtak ki, majd átadásra kerültek a román határőrizeti szerveknek.

Ugyancsak a Lökösháza HRK vasúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy iráni férfi, aki nem rendelkezett érvényes vízummal és tartózkodási engedéllyel, valamint érvényes vízum nélkül lépte át az államhatárt, ezért vele szemben tiltott határátlépés szabálysértés miatt indult eljárás. A férfit átadták a Szegedi BÁH munkatársának.

A Lökösháza HRK vasúti határátkelőhelyen egy román nő is úgy jelentkezett kilépésre, hogy nem rendelkezett úti okmánnyal és ő is érvényes okmányok nélkül lépte át az államhatárt. Ezért vele szemben is tiltott határátlépés szabálysértés miatt helyszíni bírságot szabtak ki, majd átadták a román határőrizeti szerveknek.

2012.08.11.-én, 02 óra 40 perckor Lökösháza HRK vasúti határátkelőhelyen egy francia férfi lejárt személyi igazolványt adott át ellenőrzésre. Mivel ezzel a lejárt igazolvánnyal lépte át az államhatárt, vele szemben tiltott határátlépés szabálysértés miatt helyszíni bírság kiszabására került sor. A férfit a francia nagykövetségre irányították érvényes okmányok beszerzése céljából.

Pengő Erzsébet r.fhdgy.
sajtóügyeletes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.