Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Február 06. 12:40, kedd | Bulvár
Forrás: Infovárosok/ügyeszség

Sárga lapot kapott a játékos, ezért megverte a játékvezetőt

Sárga lapot kapott a játékos, ezért megverte a játékvezetőt

Nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség a 32 éves férfival szemben.

A férfi tavaly április másodikán az Oroszlányban megrendezett felnőtt megye II. osztályú labdarúgó mérkőzésen vett részt az egyik csapat játékosaként, vele egy csapatban focizott a testvére. A meccs játékvezetője a sértett volt.

A mérkőzés során a férfi sárga lapot, míg testvére piros lapot kapott a játékvezetőtől. Ekkor a férfi indulatosan, szitkozódva a sértett felé futott, majd megrúgta a combját, illetve ököllel megütötte az arcát. A férfi továbbra is támadólag lépett fel a játékvezetővel szemben, azonban csapattársai a dühöngő férfit lefogták és levezették a pályáról.

A bántalmazás alkalmas volt nyolc napon túl gyógyuló sérülés okozására.

A férfinak a nyilvános mérkőzésen tanúsított kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.

A férfi büntetőjogi felelősségéről a Tatabányai Járásbíróság dönt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.