Városlista
2020. július 5, vasárnap - Sarolta, Emese

Hírek

2011. Október 03. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Schell Juditnak furcsa, hogy most üres a lakás

Schell Juditnak furcsa, hogy most üres a lakás

Négyévesen balettal kezdte, utána jött a művészi torna, majd hatéves korától tizennyolcig versenytáncolt, közben pedig sportiskolába járt. Schell Judit 1995-ben végezte el a színművészeti főiskolát.

A Jászai-Mari-díjas színésznőnek mozgalmasan telt a nyár, és most elkezdődött egy újabb színházi évad.

- Egy későbbi bemutatóban veszek részt, a gyerekek elindításával kezdődött a szeptember. Boldizsár hároméves múlt, most kezdte az óvodát. A tizenhét éves Lacinak pedig folytatódik az iskola. A nyarat huszonnégy órában együtt töltöttük, ezért most furcsa, hogy üres a lakás, nincs dolgom délelőtt. De majd csak visszarendeződünk a hétköznapokba! Lackónak sikerült idén is visszamennie Olaszországba. Messze van, és természetesen hiányzik, de annál nagyobb az örömöm, hiszen nagyon jól érzi magát. Egy szülőnek ez a legnagyobb boldogság: látja, hogy a gyerekének céljai vannak. A jövője szempontjából nagyon fontosak a kint töltött évek, ezt ő is így értékeli. Máskülönben beleszeretett az iskolába, a helybe és az emberekbe is - mondja a Nemzeti Színház művésze, aki a hírek szerint ismét anyai örömök elé néz.

Schell Judit eddig nem hozta nyilvánosságra az örömhírt, a szakmában azonban már régóta suttogják: két fia mellé jövőre megszületik harmadik gyermeke is.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 03. 05:00, péntek | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Sipos Péter - VIDEÓ

Sipos Peti az Irigy Hónaljmirigy tagja elmeséli nekünk, hogy miért nem focirajongó és miért kapta a Hagyó Péter nevet lábteniszezés közben.

2020. Július 02. 11:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Dobrády Ákos - VIDEÓ

A műsorban Dobrády Ákosról kiderül, hogy milyen sporthoz volt tehetsége, és mivel tartja magát karban napjainkban.

2020. Július 02. 07:13, csütörtök | Bulvár

Kocka alakú görögdinnyét termesztenek Hódmezővásárhelyen

Pap Róbert dinnyetermesztő kísérleti céllal termesztett, dobókocka-alakú dinnyét dob fel a Hódmezővásárhely határában lévő földjén 2020. július 1-jén.

2020. Július 02. 05:00, csütörtök | Bulvár

Andonik 4s vendége Axel (Kerozin) - VIDEÓ

Axel a Kerozin együttes oszlopos tagjával a "fordított életről" beszélgettünk. Milyen az, amikor valaki éjjel dolgozik és nappal alszik vagy hétköznap helyett hétvégén megy be a munkahelyére?