Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Június 12. 18:37, hétfő | Bulvár
Forrás: mit

Sean \"Diddy\" Combs a legjobban kereső híresség – Itt a TOPLISTA

Sean \

Sean \"Diddy\" Combs amerikai rapper, színész, producer és vállalkozó a világ legjobban kereső híressége a Forbes magazin szerint:

a lap 130 millió dollárra (35,7 milliárd forint) becsüli a Grammy-díjas előadó elmúlt egy évben szerzett keresetét.

Combs, aki tavaly a lista 22. helyén végzett, egy közelmúltbeli amerikai turné, egy vodkagyártó céggel kötött megállapodás, valamint a Sean John ruhamárka egyharmadának eladása révén jutott fel a százas lista csúcsára - írta a BBC News.

A második helyet Beyoncé Knowles amerikai popénekesnő szerezte meg, aki 105 millió dollárral lett gazdagabb tavaly június elseje óta. A dobogó harmadik helyén J.K. Rowling, a Harry Potter-regénysorozat szerzője áll 95 millió dollárra rúgó tavalyi keresetével. Ugyanakkor a lista mindössze 16 százalékát foglalják el női hírességek.

Negyedik helyen áll Drake kanadai hiphopsztár (94 millió dollár), utána Cristiano Ronaldo portugál labdarúgó következik a sorban (93 millió dollár). Hatodik lett The Weeknd kanadai énekes (92 millió dollár), hetedik Howard Stern amerikai rádiós műsorvezető (90 millió dollár), nyolcadik a Coldplay angol rockegyüttes (88 millió dollár), a kilencedik James Patterson amerikai krimiszerző (87 millió dollár), a tizedik pedig LeBron James amerikai kosárlabdázó (86 millió dollár).

Az újoncok közé tartozik a 19 éves Kylie Jenner, aki a lista legfiatalabb tagjaként az 59. helyet szerezte meg 41 millió dollárral. A fiatal híresség a családjával közös televíziós valóságshow-jának, a nevét viselő kozmetikai és ruhamárkának, valamint egyéb vállalkozásainak köszönheti vagyonát.

A teljes lista a Forbes portálján olvasható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára