Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. November 04. 08:39, péntek | Sport
Forrás: mti

Sorban kapták a büntetéseket az NB I-es klubok

Sorban kapták a büntetéseket az NB I-es klubok

Csütörtöki ülésén kilenc NB I-es klubot sújtott pénzbüntetéssel a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

Az MLSZ honlapján szereplő indoklás szerint a legsúlyosabb, 350 ezer forintos bírságot a Diósgyőrnek kell fizetnie, mert szurkolói nagy mennyiségű pirotechnikai eszközt hoztak működésbe, valamint megbotránkoztató magatartást tanúsítottak a Ferencváros elleni bajnoki találkozón, amely a miskolciak utolsó mérkőzése volt az újjáépítés előtt álló stadionjukban. Az FTC 150 ezer forintot köteles fizetni szurkolói megbotránkoztató viselkedése miatt.

A Budapest Honvéd - Swietelsky-Haladás meccs kapcsán a kispestieket 200 ezer, a szombathelyieket 100 ezer forint megfizetésére kötelezték, a Vasas-Videoton mérkőzéssel összefüggésben az angyalföldieket és a székesfehérváriakat egyaránt 100-100 ezer forintra büntették.

A Paks-Újpest bajnokin történtek miatt a tolnaiakat 50 ezer, a fővárosi lila-fehéreket pedig 150 ezer forintos szankcióval sújtották, ugyancsak a drukkerek viselkedése miatt. A Debrecent ugyanezért 100 ezer forint megfizetésére kötelezték.

Az OTP Bank Liga legutóbbi, 14. fordulójában kiállított játékosok közül Kecskés Ákosnak (Újpest), Tőzsér Dánielnek (Debrecen) és Présinger Ádámnak (Gyirmót FC) egyaránt egy mérkőzést kell kihagynia. A Diósgyőr másodedzője, Szamosi Tamás három meccsen nem ülhet a kispadra, mert a DVTK-Ferencváros mérkőzésen az ellenfél labdarúgóját sértegette, majd egy másik labdarúgóját ellökte.

"Az esetnél kialakult dulakodás többi résztvevőjének szerepét még vizsgálja a fegyelmi bizottság" - áll az MLSZ honlapján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.