Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Július 23. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: Csabai Mérleg

Sportolást népszerűsítő pályázat húsz év alattiaknak

Sportolást népszerűsítő pályázat húsz év alattiaknak

A sportokat és a sportolást népszerűsítő kreatív pályázatot hirdet a KamaszPanasz internetes portál 20 év alatti fiatalok számára Te melyik sportban vagy olimpiai bajnok? címmel, a kiírásra a szervezők ...

A sportokat és a sportolást népszerűsítő kreatív pályázatot hirdet a KamaszPanasz internetes portál 20 év alatti fiatalok számára Te melyik sportban vagy olimpiai bajnok? címmel, a kiírásra a szervezők szabadon választott technikával készült alkotásokat várnak.

A kedvenc sportágról szóló kisfilmmel, fotóval, fotómontázzsal vagy akár plakáttal is lehet nevezni a versenyre, amelynek fődíja egy 50 ezer forintos elektrotechnikai utalvány - áll a portál közleményében.
Az olimpia évében, a sport és egészség jegyében írta ki az egészséges életmódot népszerűsítő pályázatot a KamaszPanasz. Az alkotóknak nincs más feladatuk, mint bemutatni az általuk választott sportágat és azt, hogy milyen kapcsolatban állnak az adott mozgásformával.
A pályázatát leggyorsabb beküldő első tíz fiatal könyvajándékot kap. A verseny lezárását követően a legjobban sikerült pályaművekre a KamaszPanasz Facebook-oldalán bárki szavazhat, a legtöbb voksot szerző munka különdíjban részesül.
A pályaműveket Madaras Ádám világ- és Európa-bajnok öttusázó és a KamaszPanasz szerkesztőségének két tagja választja ki. A döntés meghozatalában a zsűrit fiatal, első olimpiájukon debütáló úszókból és műugrókból álló csapat segíti majd.
További információk a KamaszPanasz weboldalán találhatók.


psc ifgg pdm

Forrás: MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között: