Városlista
2020. július 8, szerda - Ellák

Hírek

2019. Július 08. 17:55, hétfő | PR

Strandszezon pasi szemmel

Strandszezon pasi szemmel

Nemcsak női fürdőruhák terén van választási lehetőség, a férfiak részére is különböző fazonú úszónadrágok vannak a piacon. Találunk hagyományos és trendi modelleket, és olyanokat is, melyek a vízisportokhoz tökéletesek.

A nyár a strandolásról, vízparti pihenésről és a vizisportokról szól. Bármelyik fazont is választod, az első szempont, amit szem előtt kell tartani, az a kényelem. Olyat válassz, melyben jól érzed magad és kényelmes. A legtöbb úszónadrág univerzális, akár medencében, akár vízparton használhatóak.

Fecske, vagy fürdősort

A hagyományos fecske mellett egyre elterjedtebb és nagyon kedvelt fazon a fürdősort, vagy hosszú szárú fürdőnadrág. Az, hogy valaki melyiket válassza, csak azon múlik, hogy melyik modellt kedveli jobban. A fecske egy szűkebb fazon, ugyanúgy, mint a fürdőboxer, míg a fürdősort egy lazább modell. Választhatunk egyszínű vagy akár mintás változatot. A derék rész mindegyiknél megkötővel állítható. Ezek a fürdőnadrágok könnyen száradnak, akár a hosszú szárú változatok is.

Vizisporthoz melyik a legjobb?

A sportolás nyáron a vízben, vízparton a legkellemesebb. A vizisportokhoz érdemes olyan öltözéket választani, mely nem akadályozza a mozgást, így sem túl szoros, sem túl laza. Ha valaki rendszeresen úszik, vízisíel vagy szörfözik, akkor érdemes speciálisan ezekhez a sportokhoz kifejlesztett ruhákat beszerezni, az úszáshoz például kifejezett úszósortot választani. Ezek tökéletesen illeszkednek, nem szorosak, derékrészen megkötővel rögzíthetőek, így alkalmasak a rendszeres sporttevékenységre.
Színek-minták kavalkádja a fürdőruhának

A férfi úszónadrágokat is a sokszínűség jellemző. Választhatunk egyszínű darabokat, vagy mintásat. Nem fontos a sötét tónusok mellett dönteni, a nyári, élénk színek még trendibbé varázsolják a megjelenést. Sok mintás darabbal is találkozhatunk a weboldalakon. Ezek közül a legkeresettebbek a több színű, csíkos nadrágok. Itt is a világos színek dominálnak inkább.
Nem csak a női, hanem a férfi fürdőruha divat is széles termékpalettával készült az idei szezonra is. A választás nem egyszerű. De a legfontosabb, hogy bármelyik fazont, színt, mintát is választunk, azt érezzük magunkénak, így lehet kényelmes, tökéletes feltöltődés a fürdőzés.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.

2020. Július 08. 10:02, szerda | Belföld

Újabb akciót tartottak a rendőrök az illegális gyorsulási versenyek ellen

Újabb akciót tartottak a rendőrök az illegális gyorsulási versenyek visszaszorítása érdekében – közölte a rendőrség szerda reggel a honlapján.

2020. Július 08. 09:05, szerda | Külföld

Egy második hullám súlyosan érintheti az európai gazdaságot

Ha a koronavírus-járvány esetleges második hulláma az elsőhöz hasonló mértékű visszaesést jelentene, az nagyon súlyosan érintené az európai gazdaságot - hangsúlyozta Halmai Péter közgazdász az M1 kedd esti műsorában.