Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. December 31. 06:54, szombat | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Százezreket költ nőkre Alekosz

Százezreket költ nőkre Alekosz

Új fejezet kezdődött a spórolós milliomos, Alekosz életében, mostanában ugyanis elhalmozza a szívéhez közelálló hölgyeket.

A sajtó úgy tudja: régi nagy szerelme, Tünde százezer forintnál is drágább ajándékot kapott tőle karácsonyra. Alekosz példaképétől, Klapka Györgytől lesi el, hogyan legyen gavallér a nőkkel.

- Három nő van most az életemben: Betty, Tünde és Mása. Az utóbbi időben Bettyre fordítom a legtöbb figyelmet, karácsonykor is együtt voltunk, étterembe vittem és feltöltöttem a telefonját. Kikapcsolódások, hetente vagy kéthetente termálfürdő is mindig szerepel a programban. Tündét megpróbálom kompenzálni, a kedvében járok, és odafigyelek rá, mire van éppen szüksége. Láttam, hogy kezd tönkremenni a telefonja, ezért egy jó minőségű, kamerás készülék tervbe van véve, hiszen Tündi szeret fényképezni, és a Maldív-szigeteki út is rá vár még. Korábban jobban megfogtam a pénzt, de mostanra egy kicsit meglágyult a szívem - mesélte az Új Ásznak mosolyogva Alekosz, aki az aranyemberként emlegetett Klapka Györgytől próbál tanulni.

- Szívesen tanulmányozom a milliárdosok életútját. Amikor elérnek egy bizonyos összeget, már kevesebbet költenek magukra, és inkább másoknak ajándékoznak. Nagyon tetszik nekem Klapka György hozzáállása az élethez, a körülötte lévő lányoknak ő is előszeretettel vett ajándékokat, bár nyilván ő tehetősebb. Bizony ha egy férfi elkövet sérelmeket a nő ellen, akkor igenis lepje meg és tegyen a kedvére! Az én szintemen követem ezt a példát. Az elmúlt két hétben körülbelül 300 ezret költöttem a szívemhez közelálló három lányra, de továbbra sem élek nagy lábon. Arra is gondoltam már, hogy leteszem az autót és BKV-val járok - mondta Alekosz, hozzátéve: továbbra is az RTL Klubtól kapott nyereményautóval jár, még a lakást sem vették el tőle, de számít a pénzbüntetésre, amiért átpártolt a konkurens csatornához.

Címkék: Alekosz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.