Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Április 05. 16:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Csabai Mérleg

Szedd a lábad vagy tekerj!

Szedd a lábad vagy tekerj!

Mozdulj ki a szabadba a Szedd a lábad túraprogram keretében április 22-én a Föld napján! Tekintsd meg a frissen elkészült Csabai Körtúra útvonalát és tölts el egy kellemes délutánt Pósteleken!

A túrára 10 fős, felső tagozatos általános iskolás, középiskolás, egyetemista és felnőtt csapatok jelentkezhetek. Cél a Csabai Körtúra útvonalának érintése, legalább 5 tábla feladatainak megoldása!
Két keréken vagy két lábon indulás 9 és 10 óra között az alábbi helyszínekről:
Békés, Széchenyi tér (kerékpár), Gyula, Wesselényi-tó partja (gyalogos, kerékpáros),
Békéscsaba, Körösök Völgye Látogatóközpont (kerékpáros, gyalogos). Megérkezés 16 óráig. A résztvevők között sárkányhajózást sorsolnak ki!
Nevezés: www.korosokvolgyekozpont.hu honlapon vagy a túra napján a regisztrációs indító állomásokon. Részletek: www.korosokvolgyekozpont.hu és www.kozepbekes.hu honlapokon, illetve a 66/445-885 telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: